Platforma de food delivery foodpanda se extinde și va intra anul viitor în noi orașe din România, pe fondul pandemiei

Platforma de food delivery foodpanda se extinde și va intra anul viitor în noi orașe din România, pe fondul pandemiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2020

Platforma de food delivery foodpanda și-a extins în acest an operațiunile în 19 noi orașe, iar până la finalul anului are în plan extinderea în alte două localități: Tulcea și Giurgiu. În prezent, serviciile companiei sunt disponibile în 36 de orașe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru 2021, foodpanda își propune să fie prezentă în peste 60 de orașe din România. 

JYSK România obține vânzări record, în pofida restricțiilor din pandemie CITEȘTE ȘI JYSK România obține vânzări record, în pofida restricțiilor din pandemie

Printre orașele nou intrate în 2020 în portofoliul foodpanda se numără Arad, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgoviște, Alba Iulia, Botoșani, Deva, Drobeta Turnu Severin, Buzău, Târgu Jiu, Bistrița, Mioveni, Sebeș, Roman, Zalău și Slatina.

În ultimele 6 luni, pe fondul pandemiei și al extinderii accelerate pe plan local, numărul comenzilor pe platformă a crescut cu peste 100%.

Pe lângă dezvoltarea parteneriatelor locale pentru livrarea de mâncare, compania și-a diversificat anul acesta categoriile de comercianți listați în platformă, extinzându-și serviciile de livrare în domeniul comerțului rapid. Din datele foodpanda, numărul partenerilor listați în platformă a crescut cu 200% în ultimul an, de la un număr de 2.000 de restaurante la finalul anului 2019 la 6.000 de restaurante și magazine în prezent.

Totodată, în 2020, foodpanda și-a mărit flota cu peste 3.000 de noi livratori la nivel național, asigurând astfel infrastructura necesară pentru asigurarea cererii ridicate din această perioadă.

foodpanda este parte a grupului Delivery Hero, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
foodpanda
food delivery