Ploiești Shopping City investește peste 1 milion de euro în modernizare

Ploiești Shopping City investește peste 1 milion de euro în modernizare
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2018

Ploiești Shopping City investește peste 1 milion de euro în modernizarea food court-ului, astfel că în spațiul de peste 2.000 de metri pătrați se vor deschide cinci noi branduri, printre care și primul restaurant de sushi din Ploiești, precum și primul Calif din oraș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Numărul total de chiriași al food court-ului va ajunge la 15, scrie News.ro.

”Investiția de peste 1 milion de euro vine ca un pas firesc în evoluția Ploiești Shopping City, din dorința de a adapta centrul comercial la nevoile curente ale consumatorilor, precum și a noilor trenduri din retail”, arată un comunicat al companiei.

Infractorii folosesc carduri cadou false pentru a determina utilizatorii să furnizeze date personale CITEȘTE ȘI Infractorii folosesc carduri cadou false pentru a determina utilizatorii să furnizeze date personale

Dezvoltarea trendului de „going out” a fost unul dintre pilonii care au stat la baza deciziei de adăugare a unor noi branduri în zona de food a centrului comercial.

„Ploiești Shopping City este un centru comercial matur, orientat către comunitate și așteptările acesteia. Modernizarea și completarea zonei de food considerăm că sunt schimbări necesare și care vor consolida poziția dominantă a centrului comercial”, spune Irina Roșioru, manager Ploiești Shopping City.

Printre brandurile care se vor alătura ofertei culinare sunt primul restaurant de sushi din Ploiești, „Sushi Master”, restaurantul cu specific italian „Pizza Bonita”, dar și primul „Calif” din oraș.

De asemenea, terasa exterioară va trece și ea printr-un proces de restilizare, cu noi elemente de design. Zona de mezanin va fi și ea amenajată, aceasta putând fi utilizată de către clienții care doresc să ia masa la unul dintre restaurantele din zona food court-ului.

Lucrările de remodelare urmează să fie finalizate la începutul toamnei.

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 55.000 metri pătrați. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, dar și magazine precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB și Oviesse Kids. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

viewscnt
Afla mai multe despre
ploiesti shopping cit