Prefera Foods, companie deținută de Raul Ciurtin, vine la bursă

Prefera Foods, companie deținută de Raul Ciurtin, vine la bursă
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2021

Prefera Foods, companie unde antreprenorul Raul Ciurtin a preluat pachetul majoritar în 2017, pregătește lansarea pe bursă a unei emisiuni de obligațiuni.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Compania a lansat o nouă gamă de produse vegetale alternative la pește, după o investiție de 600.000 de euro în ultimii doi ani, cu care vrea să se extindă și pe piețele externe.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Pentru că suntem convinși că această categorie va deveni o opțiune importantă în viitor, vom investi în distribuția internațională și în creșterea capacităților de producție pentru aceste tipuri de produse.Suntem pregătiți în perioada următoare să susținem o strategie de dezvoltare și luăm în calcul, în primul pas, emiterea de obligațiuni ce vor fi listate la Bursa de Valori București”, spune Raul Ciurtin.

Prefera Foods, producător de conserve din carne și dulcețuri, a fost înființată în 2009 din fonduri proprii ale acționarilor, dar și cu fonduri SAPARD, investițiile totale ridicându-se la 8 milioane euro. Producătorul are în portofoliu branduri precum Capricii și Delicii, Meniu de-a gata, Rodna și Călușar. Totodată, portofoliul Prefera Foods a fost extins, tot în 2017, prin preluarea fabricii Salconserv din Mediaș.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Fabrica Prefera Foods este situată în localitatea Oiejdea, județul Alba, acolo unde este se află și una din fabricile companiei de lactate Albalact, vândută în 2016 de Ciurtin către Lactalis.

La nivelul anului 2019, cifra de afaceri a Prefera Foods a fost de peste 57 de milioane de lei, similară valorii din anul precedent. 

viewscnt
Afla mai multe despre
prefera foods
raul ciurtin