Producătorul canadian de jucării Spin Master, inventatorul Bakugan și al jucăriei anului 2015 în SUA, va intra pe piața din România

Producătorul canadian de jucării Spin Master, inventatorul Bakugan și al jucăriei anului 2015 în SUA, va intra pe piața din România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 23 iun 2016

Producătorul canadian de jucării și jocuri Spin Master, una dintre primele 10 companii pe piața mondială de profil, intenționează să își extindă operațiunile din regiunea Europei Centrale și de Est (ECE) prin includerea, începând cu anul viitor, a cinci noi piețe, inclusiv România, a anunțat, joi, compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul Zoomer Dino, desemnată jucăria anului 2015 în SUA, dar și al serialului de desene animate PAW Patrol (Patrula Cățeluților) se va ocupa direct de distribuția majorității jucăriilor din portofoliu pe piețele din Polonia, România, Cehia, Slovacia și Ungaria, unde va încheia contracte cu retailerii locali, potrivit unui comunicat al Spin Master.

Compania va deschide un birou în Praga pentru coordonarea activităților de vânzare și marketing pentru regiunea ECE, birou care va fi condus de Pavol Vano, fost director comercial al Hasbro.

"Spin Master a stabilit o fundație solidă în Europa Centrală și de Est și suntem încrezători că vom fi o prezență importantă în regiune", a spus Ben Gadbois, președintele și directorul de operațiuni al Spin Master.

Magazinele de jucării Noriel au fost cumpărate de fondul de investiții care deține rețeaua Profi CITEȘTE ȘI Magazinele de jucării Noriel au fost cumpărate de fondul de investiții care deține rețeaua Profi

Fondată în 1994 în Toronto, Spin Master este unul dintre cei mai mari producători de jucării la nivel global. Printre cele mai cunoscute mărci ale companiei se numără Bakugan, Air Hogs, PAW Patrol și linia de dinozauri Zoomer Dino, câștigătoarea titlului de cea mai bună jucărie a anului 2015 în SUA.  

Vânzările companiei au crescut anul trecut cu 27%, la 983 milioane de dolari, în timp ce profitul înainte de taxe a urcat cu aproape 34%, de la 358 milioane de dolari în 2014 la 459 milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
spin master
jucării
zoomer dino
patrula catelusilor
extindere