Producătorul de mezeluri Vascar deschide două noi magazine

Producătorul de mezeluri Vascar deschide două noi magazine
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 dec 2019

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, anunță lansarea a două noi magazine specializate, în Galați și Iași, ajungând astfel la o rețea de  21 de unități în regiunea Moldovei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fiecare magazin a presupus o investiție cuprinsă între 40.000 și 80.000 euro. 

FOTO Carrefour ironizează în România vânzarea la Miami, cu 120.000 dolari, a unei banane lipită cu bandă adezivă CITEȘTE ȘI FOTO Carrefour ironizează în România vânzarea la Miami, cu 120.000 dolari, a unei banane lipită cu bandă adezivă

Compania Vascar, deținută de familia Ciuburciu, a fost înființată în anul 1991, prin preluarea activelor fostei "Industrii a cărnii" Vaslui. 

Printre acționarii principali ai companiei Vascar sunt Gabriela Ciuburciu (48,88%) și SIF II Moldova (21,45%).

Recent, Gabriela Ciuburciu a fost condamnată de Tribunalul București la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru corupție și fraude cu fonduri europene.

Pentru Vascar lucrează circa 300 de angajați. Compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 21 magazine proprii în regiunea Moldovei.

viewscnt
Afla mai multe despre
vascar
mezeluri