Produs retras de pe piață, după ce a fost contaminat cu o substanță periculoasă. LISTA magazinelor

Produs retras de pe piață, după ce a fost contaminat cu o substanță periculoasă. LISTA magazinelor
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2021

Un lot de sos de maioneză este retras din magazine din cauza prezenței oxidului de etilenă într-unul dintre ingrediene, transmite Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform producătorului, firma European Foods, motivul rechemării de pe piață a lotului ”este legat de prezența oxidului de etilenă într-unul din ingredientele (guma xantan) utilizate la fabricarea acestui produs”, scrie News.ro.

Vânzările de verighete și inele de logodnă au crescut. \ CITEȘTE ȘI Vânzările de verighete și inele de logodnă au crescut. "În 2021 am asistat la o vară a iubirii"

”Producătorul consideră că nu există nici un risc pentru sănătatea consumatorilor, dar din respect pentru aceștia, a decis rechemarea acestui lot de produs pentru a elimina orice fel de suspiciune. Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme Persoanele care au achiziționat aceste produse și doresc rambursarea acestora au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat și pe baza bonului fiscal până la data de 15.11.2021”, indică un anunț postat pe site-ul ANSVSA.

Lotul 1450 Regal sos cu maioneza 420g, care expiră 23.03.2022 si 24.03.2022 a fost distribuit în magazine Selgros, Metro și Cora din mai multe orașe.

Lista completă a magazinelor poate fi consultată AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
oxid de etilenă
maioneză