Profi își ridică afacerile, dar și pierderile

Profi își ridică afacerile, dar și pierderile
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 27 mai 2022

Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții Mid Europa, cu cea mai extinsă rețea de magazine din țară, a înregistrat anul trecut afaceri de 9,523 miliarde lei, de la 8,837 miliarde lei în anul precedent, dar și-a majorat și pierderile, la 130,7 milioane lei, față de 124,3 milioane lei în 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numărul mediu de angajați  a scăzut de la 17.979 la 15.980 persoane, inclusiv în contextul în care retailerul a decis anul trecut să se extindă în franciză.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Retailerii nu au putut să transfere costurile mari către clienții finali. Deja prețurile au crescut foarte mult CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Retailerii nu au putut să transfere costurile mari către clienții finali. Deja prețurile au crescut foarte mult

În toamnă, compania a anunțat că va intra pe zona de livrare la domiciliu, menționând că expansiunea în offline va fi și de acum înainte într-un ritm susținut, dar numărul de magazine noi se va mai tempera, crescând în schimb numărul de magazine existente care vor fi remodelate.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
livrare la domiciliu
magazine