Profi s-a extins în octombrie cu 14 magazine, șase numai săptămâna aceasta

Profi s-a extins în octombrie cu 14 magazine, șase numai săptămâna aceasta
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 28 oct 2016

Profi a inaugurat săptămâna aceasta încă șase magazine în Timișoara, Mătăsari (jud Gorj), Buzău, Alexandria (jud Teleorman) și Telciu (jud Bistrița-Năsăud) și a ajuns la o rețea de 468 de unități.  Și în această lună rețeaua Profi s-a extins cu 14 magazine noi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, rețeaua Profi are patru magazine noi în format City în Timișoara, Buzău și Alexandria și două Loco în Mătăsari și Telciu. 

Rețeaua Profi este prezentă în 232 de localități și are aproape 11.000 angajați.

Planurile Profi din acest an presupun investiții de 50 milioane euro pentru deschiderea a peste 130 de magazine, cu scopul de a ajunge la 500 de unități, și pentru extinderea rețelei logistice.

Rewe va transforma șase din cele 8 magazine XXL Mega Discount în Penny Market și va renunța la celelalte două CITEȘTE ȘI Rewe va transforma șase din cele 8 magazine XXL Mega Discount în Penny Market și va renunța la celelalte două

Profi ocupă locul 9 pe piața românească de retail după cifra de afaceri. Pentru Profi, 2015 a fost cel mai bun an din istoria companiei, cu un profit net de 52,5 milioane lei (11,6 milioane euro), aproape dublu comparativ cu valoarea din 2014, la o cifră de afaceri cu 40% mai mare, de 2,54 miliarde lei (565 milioane euro).

În luna mai, Enterprise Investors a anunțat că a contractat Corporate and Investment Banking să vândă retailerul.

Enterprise Investors, prin intermediul PEF VI, a achiziționat integral compania în 2009, pentru 66 milioane euro. Astfel, PEF VI a depășit deja perioada de circa 5 ani până la care fondurile de investiții fac exit din afacerile pe care le cumpără și le dezvoltă.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
extindere
magazine