Profitul net al Heineken s-a prăbușit

Profitul net al Heineken s-a prăbușit
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2020

Producătorul multinațional de bere Heineken a înregistrat în primele nouă luni din 2020 un profit net de 396 milioane euro, în scădere cu 76% comparativ cu cel din perioada similară a anului trecut, care a fost de 1,667 miliarde euro, relatează agenția EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Acțiunile continue de reducere a costurilor au moderat parțial impactul volumului mai mic de vânzări, cheltuielile în creștere generate de criză, inclusiv pierderile de credit și deprecierea activelor corporale și necorporale", a subliniat compania într-un comunicat.

CONFIRMARE Cel mai mare francizor din Spania și unul dintre cei mai bogați antreprenori din Insulele Canare, El Grupo Número 1, apropiat al proprietarului Zara, intră în România. \ CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Cel mai mare francizor din Spania și unul dintre cei mai bogați antreprenori din Insulele Canare, El Grupo Número 1, apropiat al proprietarului Zara, intră în România. "A venit vremea să ne extindem și într-un climat mai rece!"

Volumul vânzărilor companiei cu sediul la Amsterdam a scăzut până în septembrie cu 8,1% - fără a lua în considerare efectele măsurilor de consolidare - până la 165,4 milioane hectolitri, scrie Agerpres.

În special s-au redus vânzările în Africa, Orientul Mijlociu și Europa de Est, unde s-a înregistrat un declin de 11,5% al volumului de bere produsă și vândută, și în mai mică măsură în America (-9 %), Asia Pacific (-7,3%) și Europa (-5,9 %).

viewscnt
Afla mai multe despre
heineken
bere