Restaurantul Stradale vine în clădirea Tower I din Globalworth Campus

Restaurantul Stradale vine în clădirea Tower I din Globalworth Campus
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2018

Stradale, restaurant creat de Chef Foa alături de echipa Flavours, a închiriat 600 de metri pătrați în clădirea Tower I din cadrul Globalworth Campus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Este cea de-a noua unitate Stradale, după cele din Stradale Oregon, Stradale Bucharest Business Park, Willbrook Platinum Center, Stradale Carnivale, Stradale Kaufland, Stradale Cluj, Stradale Aletheea și Stradale for Avenor. 

Cu o suprafață de 29.000 de metri pătrați, Tower I este prima clădire de birouri din cadrul Globalworth Campus.

FOTO Înșelătorie pe Whatsapp cu vouchere de cumpărături la magazinele Lidl și Carrefour din România. Cum poate fi evitată CITEȘTE ȘI FOTO Înșelătorie pe Whatsapp cu vouchere de cumpărături la magazinele Lidl și Carrefour din România. Cum poate fi evitată

Globalworth Campus va cuprinde trei clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață totală de 88.000 metri pătrați, 760 de locuri de parcare, o pistă de alergare și cel mai mare centru de conferințe din București. 

Globalworth este o companie de investiții imobiliare listată pe piața bursieră AIM care activează în Europa Centrală și de Est. Compania a devenit principalul investitor pe piața de clădiri de birouri din România, iar în 2017 a pus bazele unei platforme semnificative de investiții în Polonia, printr-o participație de 72% în Griffin Premium R.E .. N.V. (GPRE), un investitor care activează pe piața poloneză de real estate, listat la Bursa de Valori din Varșovia.

Portofoliul companiei are o valoare totală de 1.8 miliarde de euro, 90% dintre aceasta fiind reprezentată de active producătoare de venit, preponderent în sectorul de birouri, închiriate către aproximativ 440 de companii naționale și multinaționale din 28 de țări și 37 de sectoare de activitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
stradale
tower i
globalworth campus