Retailerul online elefant.ro anunță majorarea capitalului social

Retailerul online elefant.ro anunță majorarea capitalului social
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2019

Retailerul online elefant.ro anunță majorarea capitalului social cu aproximativ 1,7 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

La majorare au participat toți acționarii companiei. În urma acestei operațiuni, investiția istorică în companie se apropie de 20 de milioane de euro.

2019 va aduce pe piață peste 900.000 metri pătrați de noi spații moderne, activitate imobiliară dublată CITEȘTE ȘI 2019 va aduce pe piață peste 900.000 metri pătrați de noi spații moderne, activitate imobiliară dublată

“Majorarea de capital era planificată pentru a doua parte a acestui exercițiu fiscal, iar participarea tuturor acționarilor demonstrează încă o dată încrederea și determinarea întregii echipe de a asigura dezvoltarea companiei în următoare perioadă“, spune Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

elefant.ro a înregistrat în 2018 o creștere a vânzărilor cu 4,4 milioane de lei, de la 131 milioane lei la 135,4 milioane lei. În 2019, estimările companiei indică o creștere a veniturilor cu 20% față de anul anterior.

Elefant Online este controlată de Millenium Gold Resources, deținută de fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza, alături de Olif și Catalyst Romania.

După numărul de comenzi, Elefant.ro este al doilea jucător din piață. În prezent, cel mai mare retailer online de pe plan local este eMag (Dante International), al cărui acționar majoritar este grupul sud-african Naspers.

viewscnt
Afla mai multe despre
elefant.ro
capital social