Retailerul portughez de îmbrăcăminte Lanidor deschide primul magazin în România, în centrul comercial Park Lake

Retailerul portughez de îmbrăcăminte Lanidor deschide primul magazin în România, în centrul comercial Park Lake
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 31 mai 2016

Cel mai mare retailer portughez de îmbrăcăminte pentru femei, Lanidor, va deschide primul magazin în România, în centrul comercial Park Lake din Capitală, în luna septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unitatea va avea o suprafață de 125 metri pătrați.

Brandul Lanidor  va intra în Romania sub formă de franciză deținută de către firma QAZ Fashion Retail, al cărei proprietar este antreprenorul român Adrian Dumitrescu.

Planurile companiei vizează deschiderea a cel puțin două magazine Lanidor pe an, în cele mai populare centre comerciale din București și din țară.

Retailerul Lanidor a fost fondat în 1966, în Portugalia, și face parte din grupul cu același nume. Alături de Lanidor, grupul mai deține și brandurile Globe (brand de lux, lansat în Spania și achiziționat ulterior de compania portugheză), Quebramar (linie de îmbrăcăminte men’s casual, dar care are și o linie pentru femei), Casa Batalha (cel mai vechi brand de accesorii din Portugalia, fondat în 1635) și Companhia do Campo (brand home decor).

FOTO H&M a deschis astăzi primul magazin premium COS din România CITEȘTE ȘI FOTO H&M a deschis astăzi primul magazin premium COS din România

În toți acești ani, Lanidor s-a extins pe noi segmente, în prezent având șapte concepte: LA Woman (brandul sub care va fi prezent și în România, pentru început), LA Kids & Junior (îmbrăcăminte pentru copii cu vârsta între trei luni și 12 ani), LA Accessories (accesorii), LA Caffe (lanț de cafenele și restaurante), LA Outlet, LA Shop Online (disponibil pentru comenzi inclusiv din România) și LA Eyewear.

La nivel internațional, Lanidor este prezent în zece țări, atât din interiorul Uniunii Europene dar și din afara continentului, România fiind cea de-a 11a țară în care brandul va fi disponibil.

Compania își va continua expansiunea, ca parte a strategiei de a deveni un brand global, păstrând Spania ca piață prioritară, dar vizând în prima parte a anului 2016 și intrarea pe piețe precum Dubai și Arabia Saudită.

viewscnt
Afla mai multe despre
lanidor
park lake
fashion retail
imbracaminte