Retailerul Profi a deschis șase noi magazine, fiind acum prezent în 312 localități din România

Retailerul Profi a deschis șase noi magazine, fiind acum prezent în 312 localități din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2017

Retailerul Profi a deschis șase noi magazine, noile unități fiind situate în localitățile Siret, Cluj-Napoca, Bacău, Râmnicu Sărat, Cenad și Ghioroc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În acest an, Profi a anunțat că vrea să deschidă 200 de magazine. Cu magazine prezente în 312 localități și o echipă de aproape 12.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România.

Retailerul a încheiat 2016 cu venituri de peste 3,5 miliarde lei (788 milioane euro), cu aproape 40% mai mari decât în 2015, și un profit net de 126 milioane de lei (28,1 milioane euro), dublu față de anul anterior.

VIDEO Primarul din Târgoviște amenință KFC Germania cu tribunalul după ce compania a filmat în Turnul Chindiei un clip publicitar considerat jignitor CITEȘTE ȘI VIDEO Primarul din Târgoviște amenință KFC Germania cu tribunalul după ce compania a filmat în Turnul Chindiei un clip publicitar considerat jignitor

Retailerul este deținut de fondul de investiții Mid Europa, care a preluat rețeaua de magazine în noiembrie 2016 de la Enterprise Investors pentru 553 milioane euro, cea mai mare tranzacție din istoria retailului românesc.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
magazine
mid europa