Sphera Franchise Group continuă planurile de dezvoltare pentru KFC

Sphera Franchise Group continuă planurile de dezvoltare pentru KFC
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2020

Cea de-a doua jumătate a anului 2020 marchează îndeplinirea  obiectivului strategic de expansiune pentru Sphera Franchise Group, odată cu deschiderea restaurantului de tip food court, KFC AFI Palace Brașov. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul acesta, rețeaua KFC s-a dezvoltat cu 4 noi restaurante la nivel local: Baia Mare Value Center, Vulcan Center - București, Dâmbovița Mall și, recent, AFI Palace Brașov.

EXCLUSIV Întâlnire discretă a Guvernului cu proprietarii de restaurante. Negocieri pentru compensarea de către stat a unei părți din banii pierduți. Soluțiile în criză pentru IMM vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Întâlnire discretă a Guvernului cu proprietarii de restaurante. Negocieri pentru compensarea de către stat a unei părți din banii pierduți. Soluțiile în criză pentru IMM vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro

Odată cu deschiderea celei de-a treia unități din județul Brașov, KFC România creează noi locuri de muncă și angajează 30 de persoane.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chișinău, Republica Moldova și în Italia.

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
kfc