Stradale va deschide la Cluj-Napoca primul restaurant din afara Bucureștiului

Stradale va deschide la Cluj-Napoca primul restaurant din afara Bucureștiului
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 oct 2017

The Lunch Society, primul restaurant marca Stradale din afara Capitalei, va fi inaugurat în Cluj-Napoca anul viitor, investiție ce se ridică la peste 300.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

The Lunch Society este un concept de street food și live cooking dedicat clădirilor de birouri, dezvoltat de compania Flavours, cu 16 ani de experiență pe piața din București.

FOTO Statul a lansat operațiunea de transformare a cinematografului Favorit în Centru Cultural European, contract de 10 milioane euro blocat 6 ani de birocrație. Cinematograful este o ruină, ieșind din circuit de 20 ani CITEȘTE ȘI FOTO Statul a lansat operațiunea de transformare a cinematografului Favorit în Centru Cultural European, contract de 10 milioane euro blocat 6 ani de birocrație. Cinematograful este o ruină, ieșind din circuit de 20 ani

Restaurantul va avea o suprafață de 700 metri pătrați și va fi deschis în intervalul 08.00-17.00, de luni până vineri.

Stradale are 6 unități în București situate în cădiri de birouri sau instituții de învățământ: în clădirea Bucharest Business Park, în clădirea Oregon Park), Carnivale (în clădirea Școlii Americane), Avenor (clădirea Avenor College), Aletheea și Express (în zona Barbu Văcărescu). 

viewscnt
Afla mai multe despre
stradale
restaurant
cluj napoca