Tuborg România se împrumută la ING Bank

Tuborg România se împrumută la ING Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2022

ING Bank România a acordat un credit de peste 20 de milioane de euro grupului United Romanian Breweries Bereprod (URBB), cunoscut și ca Tuborg România, pentru refinanțarea creditelor existente și finanțarea unor noi proiecte de investiții sustenabile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investițiile sunt direcționate către fabrica Tuborg din Pantelimon, pentru extinderea capacității stației de tratare a apei uzate, precum și către noi tehnologii pentru eficientizarea procesului de producție, cu beneficii directe asupra calității produselor și a activității din berărie.

FOTO Accor se extinde în România, cu deținătoarea companiei Paloma Tours. Conac în stil brâncovenesc - transformat în hotel CITEȘTE ȘI FOTO Accor se extinde în România, cu deținătoarea companiei Paloma Tours. Conac în stil brâncovenesc - transformat în hotel

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piața locală, cu o echipă formată din 750 de persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
tuborg românia
ing bank