Vitacom Electronics continuă trendul ascendent din ultimii ani și anunță afaceri în creștere

Vitacom Electronics continuă trendul ascendent din ultimii ani și anunță afaceri în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2019

Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanți electro-retaileri din România, anunță creșterea cifrei de afaceri pentru prima jumătate a anului 2019 la peste 25 milioane de lei, urmând trendul ascendent din ultimii ani. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Față de anul trecut, cea mai mare creștere s-a remarcat la produsele din categoria IT&C, mai precis cele de stocare a datelor, cu peste 10%. De asemenea, comercializarea robineților electrici, a ventilatoarelor și a boxelor a rezultat o creștere semnificativă, mai ales în sezonul cald și, nu în ultimul rând, una dintre cele mai spectaculoase creșteri a fost cea la ventilatoare, în lunile de vară, vânzările fiind aproape duble față de cele de anul trecut.

EXCLUSIV FOTO Frații Pavăl pregătesc lansarea celui mai mare magazin Dedeman din Capitală, pe un amplasament ce poate părea neobișnuit CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Frații Pavăl pregătesc lansarea celui mai mare magazin Dedeman din Capitală, pe un amplasament ce poate părea neobișnuit

În prezent, compania are nouă puncte fizice de vânzare, în șapte din cele mai mari orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Bacău, Brașov și Arad. În Cluj-Napoca și București are și puncte de vânzare en-gros. 

Produsele Vitacom au depășit de câțiva ani granițele țării, compania având divizie de vânzări cu clienți din 15 țări din Europa, printre care Bulgaria, Croația, Polonia, Cehia, Ungaria, Germania, Olanda sau Spania. Atât în 2018, cât și anul acesta, cele mai mari vânzări s-au înregistrat în Portugalia, iar creșteri spectaculoase au cunoscut țări precum Cipru, Grecia sau Slovenia, însumând peste 300% față de anul precedent.

Vitacom Electronics este prezentă pe piața locală din 1991.

viewscnt
Afla mai multe despre
vitacom electronics
electro-retailer