Whirlpool închide la 1 noiembrie fabrica din Napoli

Whirlpool închide la 1 noiembrie fabrica din Napoli
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 oct 2019

Fabrica Whirlpool din Napoli va fi închisă la 1 noiembrie, a anunțat producătorul american de electrocasnice, în pofida unei încercări de ultim moment a Guvernului italian de a menține activitatea unității unde lucrează 450 de angajați, într-o regiune cu una din cele mai ridicate rate ale șomajului din Italia, transmit ANSA și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În mai, Whirlpool a informat că producerea mașinilor de spălat de ultimă generație la Napoli nu mai este profitabilă și intenționează să vândă uzina, scrie Agerpres.

FOTO Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, rețeaua pe care statul vrea să o lanseze în țară, deschide primul magazin din București CITEȘTE ȘI FOTO Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, rețeaua pe care statul vrea să o lanseze în țară, deschide primul magazin din București

Premierul Giuseppe Conte și ministrul Industriei, Stefano Patuanelli, au avut joi o ultimă întâlnire cu directorii companiei, dar nu s-a reușit să se ajungă la vreun acord.

viewscnt
Afla mai multe despre
whirlpool
fabrica napoli