S-au deschis înscrierile pentru The Freelancers - conferința online dedicată liber profesioniștilor

S-au deschis înscrierile pentru The Freelancers -  conferința online dedicată liber profesioniștilor
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 29 sep 2022

The Freelancers, conferință de o zi dedicată liber profesioniștilor din toate domeniile, are loc online pe 26 octombrie, începând cu ora 09:30, pe siteul TheFreelancers.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Dacă lucrezi pe cont propriu sau ai o afacere mică, este esențial să investești în dezvoltarea ta și a business-ului tău pentru a trăi un stil de viață profitabil. Află de la speakerii români și internaționali cum să-ți dezvolți obiceiuri sănătoase, cum să obții independență financiară ca liber profesionist, cum să eviți burnout-ul, cum să lucrezi ca nomad digital, dar și cum să-ți crești afacerea de freelancing prin atragerea de noi clienți, negocierea de contracte mai bune, structurarea și procedurarea afacerii.

La The Freelancers, toată informația este 100% practică, putând fi pusă în aplicare imediat. Evenimentul are un panel cu acces gratuit și 10 workshop-uri cu bilet de acces, organizate în două secțiuni, una având focus pe dezvoltarea personală, iar cealaltă pe dezvoltarea afacerii. Toate sesiunile sunt înregistrate, iar participanții pot avea acces la ele pentru încă un an, după încheierea lor.

15 de speakeri au confirmat prezența în cadrul evenimentului: Claudiu Jojatu - Co-Fondator & Strategy Consultant în cadrul Milk & Cookies Studio și Co-fondator al comunității Viața de freelancer, Chris McLean – Fondator & CEO al agenției C:\ Drive Marketing, Oliver Duffy-Lee – Fondator al Authority Agency, Annemarie Fabian – Co-fondator al Solo, Hedi Hoka – Psiholog Doctor / Autor bestseller, Andrei Roșca – Change strategist în cadrul 0+ (Zero plus), Adrian Cioroianu – Trainer executive în cadrul AC Knowledge România, Adrian Asoltanie – Trainer, Speaker la Financial Freedom, Cristiana Pruteanu – Business management & COO la remote tech & digital startups, Vlad Dumitrescu – Ilulstrator la Illustrescu, Corina Brândușan – Expert comunicare, Andrei Țigănaș – Sculptor de voci, Remus Popovici – Managing partner la R&R Partners, Ciprian Toloș – Managing Partner la DC Tech Solutions și Ionuț Grigorescu – CEO la BEE CODED.

Conferința The Freelancers se adresează:

  • tuturor specialiștilor în comunicare, design sau IT care sunt liberi profesioniști sau care ar dori să aleagă această direcție în carieră;
  • agențiilor mici de digital, Social Media, foto-video, podcasting;
  • consultanților;
  • antrenorilor personali;
  • avocaților, stomatologilor sau medicilor care lucrează pe cont propriu;
  • tuturor celor care doresc să afle dacă li s-ar potrivi o carieră de freelancer sau care vor să-și scaleze afacerea.

Speakerii cu experiență oferă traininguri, recomandări și sfaturi utile, studii de caz și insight-uri importante din practica lor de zi cu zi.

"Mi-ar fi plăcut să existe o astfel de conferință când am pornit eu pe cont propriu. Aș fi evitat multe dintre greșeli făcute, aș fi crescut afacerea mai repede și cu siguranță aș fi investit banii și timpul personal mult mai atent. Toate subiectele alese pentru conferință sunt bazate pe insight-uri din comunitatea Viața de freelancer și din munca din propria agenție Milk & Cookies. Cu acest eveniment de o zi ne-am propus să venim în sprijinul freelancerilor cu workshop-uri 100% practice, oferite de profesioniști pe care îi admir și de la care am învățat și eu. Participanții vor avea ocazia ca în decurs de o zi să-și planifice mai bine viața și afacerea, lucrând împreună cu speakerii noștri. ", declară Claudiu Jojatu, moderatorul și co-organizatorul evenimentului.

Participanții pot alege să se înscrie gratuit doar la panelul din deschidere despre Freelancing vs. antreprenoriat vs. job. Costul unei zile de conferință care include și înregistrările celor 10 workshop-uri pentru un an de zile este de 349 de lei.  Programul complet și temele tuturor sesiunilor pot fi consultate pe site.

Parteneri: Banca Transilvania, Vitas România, Solo

Parteneri media: Profit.ro, Smark, radio TANĂNANA, start-up.ro, news.ro, IQads, SocialPedia, Mihaela Lemnaru, MARKEERO, Olivian.ro, SuperBlog, Zelist monitor, Lumea SEO PPC.

Despre Online Mastery

Online Mastery este un brand dedicat cursurilor și consultanței de marketing online, fondat de către Călin Biriș. Pe platforma onlinemastery.ro poate fi accesat cursul omonim de marketing online de la A la Z, care cuprinde peste 180 de lecții și interviuri în format video. Până în prezent, la cursurile și prezentările Online Mastery au participat peste 18.000 de antreprenori și specialiști sau începători în marketing și comunicare.

Despre Viața de freelancer

viatadefreelancer.ro este platforma care ajută freelancerii să devină business-uri. Aici ei găsesc tot ce ține de organizarea și planificarea vieții lor profesionale, dar și de armonizarea ei cu viața personală. De la primii pași spre freelance, până la unde și cât pot să călătorească fără să pună munca pe pauză, de la deschiderea formei juridice până la metode de eficientizare a proceselor de lucru.

viewscnt
Afla mai multe despre
the freelancers
liber profesionișt