Salonul Imobiliar București: Valoarea proiectelor imobiliare lansate depășește 100 milioane euro

Salonul Imobiliar București: Valoarea proiectelor imobiliare lansate depășește 100 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2018

Proiectele imobiliare care își vor lansa oferta în cadrul Salonul Imobiliar București au o valoare cumulată de peste 100 milioane euro, au anunțat duminică organizatorii. Salonul Imobiliar București va începe vineri, 2 martie, la Palatul Parlamentului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe își prezintă cel mai mare proiect rezidențial pe care compania îl dezvoltă în România, în cadrul salonului, potrivit organizatorilor.

”H Pipera Lake va fi construit pe o suprafață de teren de 57.000 mp, însumând aproximativ 120.000 mp de apartamente. H Pipera Lake va fi materializat în 17 clădiri cu un regim de înălțime S+P+6E+7R, livrând, per total, 1.350 de apartamente de tip studio dublu, 2 și 3 camere și peste 1.600 locuri de parcare”, se arată în comunicat, potrivit News.ro.

Producătorul Cheerios intră pe piața hranei pentru animale de companie: cumpără Blue Buffalo Pet Products cu 8 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Producătorul Cheerios intră pe piața hranei pentru animale de companie: cumpără Blue Buffalo Pet Products cu 8 miliarde dolari

Totodată, antreprenorul român Cristian Erbașu lansează proiectul Arbo Residence, în zona Mogoșoaia. Noul ansamblu va avea 1.000 de locuințe: studio-uri, apartamente cu 2 și 3 camere și apartamente duplex.

Premier Estate prezintă în premieră la târg proiectul Pallady Towers, dezvoltat de Anchor Group (209 de apartamente în zona Pallady, ce vor fi construite în două faze, prima fază urmând să fie livrată în septembrie 2018, potrivit organizatorilor. Compania va prezenta și AFI City în zona Bucureștii Noi – prima fază va avea 190 de apartamente și va fi livrată în semestrul al doilea din 2019.

Vita Bella își lansează oferta comercială la salon. Ansamblul rezidențial este deja finalizat, cuprinde 131 de apartamente scoase la vânzare, fiind localizat în zona Pipera.

Conarg lansează la târg proiectul Quadra Trees, a treia dezvoltare sub același brand, “Quadra”, și cea de a șasea a grupului de firme Conarg.

”Compania construiește pe un teren de 1,5 hectare din zona Drumul Taberei un ansamblu de 7 blocuri de locuințe cu un regim de înălțime de P+5E și P+6E, totalizând 281 de unități locative: studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere și 338 locuri de parcare”, se arată în comunicat.

Totodată, Sud Rezidențial vor lansa Kristal Residence Prelungirea Ghencea. Dezvoltatorii din cadrul Metalurgiei Park au decis să dezvolte conceptul într-o nouă zonă.

”Noul proiect prevede 96 de unități locative mixte, compuse din garsoniere și apartamente cu două și trei camere, decomandate, cu suprafețe între 40 mp și 100 mp utili, dispuse în două blocuri cu regim de înălțime S+P+7 etaje”, se arată în comunicat.

Ajuns la a patra ediție, Salonul Imobiliar București face parte din portofoliul K Group, un consorțiu de companii active în domeniul organizării de evenimente, cu o cifră de afaceri anuală cumulată pe grup de 2,5 milioane euro, potrivit organizatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
salon imobiliar bucuresti
palatul parlamentului