SmartBill, cu grupul norvegian Visma acționariar, își crește afacerile

SmartBill, cu grupul norvegian Visma acționariar, își crește afacerile

Radu Hasan, CEO și Cofondator SmartBill

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2022

Platforma SmartBill, furnizor de soluții pentru automatizarea proceselor, transferul de date și emiterea de documente, a atins, în 2021, o cifră de afaceri de peste 23 de milioane de lei, în creștere cu aproximativ 35% față de 2020, când a încheiat cu mai mult de 17 milioane de lei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În anul 2019, Visma a intrat în acționariatul companiei. Grupul norvegian Visma, evaluat la peste 8 miliarde de euro, a intrat în acționariatul SmartBill, preluând jumătate din companie.

Fondatorii, Ioana Hasan, Radu Hasan și Mircea Căpățînă, au păstrat controlul, ocupându-se în continuare de dezvoltarea afacerii. Fondurile Catalyst Romania și Gecad Ventures, care au investit în februarie 2016 1 milion de euro în SmartBill, rămân de asemenea în companie. La fel a decis și Lucian Todea, investitor de tip angel, intrat în companie în 2013.

FOTO MedLife cumpără săli de fitness CITEȘTE ȘI FOTO MedLife cumpără săli de fitness

În 2016, SmartBill a beneficiat de o investiție de 1 milion de euro din partea fondurilor de investiții Catalyst România și Gecad Ventures,  care au preluat printr-o operațiune de majorare de capital peste 30% din părțile sociale.

Serviciile SmartBill sunt utilizate, in prezent, de 65.000 de clienți.

SmartBill este o companie activă pe piața din România de 15 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartbill. visma
contabilitate