Stratulat Albulescu își extinde practica de Drept Societar/ Fuziuni și Achiziții prin cooptarea a doi avocațicolaboratori seniori

Stratulat Albulescu își extinde practica de Drept Societar/ Fuziuni și Achiziții prin cooptarea a doi avocațicolaboratori seniori
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 mai 2021

Stratulat Albulescu anunță cooptarea a doi avocați colaboratori seniori în cadrul echipei de Drept Societar/ Fuziuni șiAchiziții: Vlad Săndulescu și Adrian Hlistei-Mureșan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În urma celor mai recente recrutări, firma numară în prezent 10 avocați în cadrul departamentului de Drept Societar/ Fuziuni și Achiziții. Departamentul este condus de 3 avocați asociați (Partners) și include, de asemenea, 3 avocațicolaboratori seniori (Senior Associates) și 4 avocați colaboratori (Associates), devenind astfel unul dintre cele mai maride pe piața din România.

Vlad Săndulescu, s-a alăturat echipei SAA, venind de la Schoenherr. În plus față de experiența lui în aria dreptuluisocietar, Vlad a fost implicat și în proiecte din sfera pieței de capital. În cei peste 7 ani de experiență într-o firmăinternațională de avocatură, Vlad a fost implicat în mai multe tranzacții de fuziuni și achiziții de referință, perioadă încare a acordat asistență juridică cu privire la o serie de aspecte legate de piețele de capital, cum ar fi plasamente private de capitaluri, oferte publice și listări de astfel de instrumente. Vlad a asistat clienți locali și internaționali, atât înmaterie de fuziuni si achiziții, cât și pe piețe de capital, într-o gamă variata de sectoare economice si industrii, înspecial servicii financiare și de investiții, asigurări sau sănătate și bunuri de larg consum.Vlad este pasionat de culturajaponeză, deținând totodată certificări internaționale (nivel conversațional) de limba japoneză.

Avocat specializat în Fuziuni și Achiziții, Adrian Hlistei-Mureșan, se alătură societății noastre, după ce anterior aactivat în cadrul Reff & Associates (firma de avocatură afiliată Deloitte), Schoenherr și Radu & Associates (firma de avocatură afiliată Ernst & Young din România). Adrian are expertiză într-o gamă variată de industrii și peste 7 ani de experiență în acordarea de asistență juridică cu privire la tranzacții de M&A de toate dimensiunile, pentru fonduri de capital privat, companii de investiții și investitori strategici. Odată cu alăturarea lui Adrian, SAA câștigă un avocat recunoscut cu o experiență dovedită în tranzacții naționale și transfrontaliere de fuziuni și achiziții.

Silviu Stratulat, Managing Partner și Coordonatorul departamentului de Drept Societar/ Fuziuni și Achiziții a comentat: "Suntem încântați să-i avem alături pe Adrian și pe Vlad, ca parte a departamentului nostru de Corporate/ M&A, pilonul central al firmei noastre. Ambii au experiența necesară pentru a ajuta echipa să furnizeze serviciijuridice într-un mod mai rapid, fiind totodată suficient de tineri pentru a-și putea însuși strategia și abordareainovatoare a firmei noastre în chestiuni precum gestionarea relațiilor cu clienții și consolidarea relațiilor. ”

Silviu Stratulat a adăugat că firma va continua să investească în departamentul său de Drept Societar/ Fuziuni șiAchiziții - unul dintre cele două motoare ale firmei. Sosirea lui Vlad Săndulescu și a lui Adrian Hlistei-Mureșan încadrul echipei Stratulat Albulescu vine în continuarea promovărilor din luna ianuarie a acestui an, când Cristina Manși Octav Stan au devenit avocați asociați (Partners) în scopul consolidării practicii de Drept Societar/ Fuziuni șiAchiziții - element cheie în strategia firmei.

viewscnt
Afla mai multe despre
stratulat albulescu
avocati