Studiourile Universal au depășit cifra de 3 miliarde de dolari încasări la nivel internațional

Studiourile Universal au depășit cifra de 3 miliarde de dolari încasări la nivel internațional
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2017

Studiourile Universal au depășit, vineri, cifra de 3 miliarde de dolari încasări la nivel internațional, potrivit screendaily.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceasta este pentru a doua oară în istoria de 105 ani a studiourilor când Universal atinge această cifră, după anul 2015. Împreună cu încasările din America de Nord, care înseamnă 1,4 miliarde de dolari, la nivel global, compania a adunat în 2017 suma de 4,4 miliarde de dolari, scrie News.ro.

Pragul a fost trecut odată cu încasările de weekendul trecut ale filmului ”Despicable Me 3” - 8,4 milioane de dolari în 58 de teritorii, ridicând încasările totale la 696,7 milioane de dolari. Combinate cu încasările din America de Nord, de 251,7 milioane de dolari, veniturile la nivel global ale filmului de animație au ajuns la 948,4 milioane de dolari.

VIDEO + FOTO Condiții extreme de teste pentru noul Porsche Cayenne, înainte de lansare: 4,4 milioane de kilometri, în deșert, în Alaska și pe circuitele de viteză CITEȘTE ȘI VIDEO + FOTO Condiții extreme de teste pentru noul Porsche Cayenne, înainte de lansare: 4,4 milioane de kilometri, în deșert, în Alaska și pe circuitele de viteză

La nivel internațional, franciza ”Despicable Me” a generat încasări de 2,428 de miliarde de dolari, depășind ”Ice Age”, care a încasat 2,427 miliarde de dolari, și devenind franciza animată cu cele mai mari încasări de box office.

Pe 6 august, franciza ”Despicable Me” a depășit seria ”Shrek” și a preluat conducerea în clasamentul animațiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
studiourile universal