Sven Marinus este noul CEO al Sodexo România, lider pe piața tichetelor de masă

Sven Marinus este noul CEO al Sodexo România, lider pe piața tichetelor de masă

Sven Marinus

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2017

Sven Marinus este noul CEO al Sodexo Benefits & Rewards România, lider pe piața tichetelor de masă. Sven s-a alăturat echipei Sodexo Benefits & Rewards în Belgia, în anul 2013, ocupând funcția de director de vânzări, preluând ulterior și rolul de customer service. Înainte de a se alătura echipei Sodexo, Sven a lucrat pentru Alfacam Group, Accor Services și Brussels Airlines.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Mă alătur unei echipe de oameni dedicați să ofere cele mai bune soluții pentru calitatea vieții, alături de care voi participa la creșterea și consolidarea poziției de lider a companiei Sodexo pe plan local. Ne aflăm într-o perioadă importantă pentru sistemul de tichete de masă în România, care s-a modernizat odată cu introducerea voucherelor de masă în format electronic, iar la Sodexo avem cea mai mare rețea de comercianți parteneri pentru cardurile de masă, tehnologia și soluțiile pentru a face mai ușoară utilizarea acestora pentru companii și angajați,” a declarat Sven Marinus CEO, Sodexo Benefits & Rewards România.

Liviu Dragnea, despre impozitul pe venitul global: S-ar putea să nu mai folosim consultanți fiscali CITEȘTE ȘI Liviu Dragnea, despre impozitul pe venitul global: S-ar putea să nu mai folosim consultanți fiscali

Grupul Sodexo este prezent în România din 1998, având 1.141 de angajați.

În 2016, Sodexo România a cumpărat 20% din acțiunile Benefit Seven, compania care deține brandul 7card, agregator de servicii de wellness și sport.

Sodexo, lider pe piața tichetelor de masă cu o cotă de aproximativ 40%, are în România un portofoliu de 15.000 de companii și 750.000 de angajați, potrivit datelor companiei.

Compania Sodexo este al 19-lea angajator mondial și a fost înființată de către Pierre Bellon în 1966 în Marsilia. Grupul operează în 80 de țări cu peste 425.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
sven marinus
sodexo