Tetra Pak numește un nou director general pentru Europa de Est

Tetra Pak numește un nou director general pentru Europa de Est

Lyndsey Loyden-Edwards

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 apr 2021

Producătorul de ambalaje Tetra Pak a numit-o Lyndsey Loyden-Edwards în funcția de director general pentru operațiunile companiei în Europa de Est, ea înlocuindu-l pe Guillaume Latourrette, care a părăsit compania la sfârșitul lunii martie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Tetra Pak, lider mondial în soluții de procesare și ambalare a produselor alimentare, anunță numirea lui Lyndsey Loyden-Edwards în funcția de director general pentru operațiunile companiei în Europa de Est. Lyndsey Loyden-Edwards îl înlocuiește pe Guillaume Latourrette, care a părăsit compania la sfârșitul lunii martie”, a anunțat compania.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Lyndsey Loyden-Edwards are o experiență de peste 15 ani în industrie, deținând anterior diverse funcții de conducere în vânzări și marketing în sectorul ambalajelor și în retail. S-a alăturat Tetra Pak în 2018 în calitate de key accounts director pentru Marea Britanie și Irlanda. În acest timp, a fost, de asemenea, membru al consiliului de administrație al ReCarton UK și al Alliance of Beverage Cartons and the Environment, jucând un rol important în configurarea agendei discuțiilor despre sustenabilitate în industria ambalajelor în Marea Britanie, scrie News.ro.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Înainte de a se alătura Tetra Pak, Lyndsey Loyden-Edwards a fost director de vânzări la DS Smith Plastics, o companie de soluții de ambalare. Deține o diplomă de licență în Marketing, Proiectare de produse și Statistică de la Universitatea din Derby, Marea Britanie.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Tetra Pak este lider mondial în soluții de procesare și ambalare a produselor alimentare. Are peste 25.000 de angajați la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
tetra pak
lyndsey loyden-edwards