TotalEnergies România are o nouă conducere

TotalEnergies România are o nouă conducere
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2021

Didier Grimault este noul Managing Director al companiei TotalEnergies Marketing Romania. Acesta îl înlocuieste pe Marco Pannunzio.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Didier Grimault ace parte din echipa TotalEnergies din 1998. În această perioadă a fost director general al TotalEnergies din Taiwan, China, Mozambic și director general regional pentru zona Asia Pacific. În ultima perioadă a făcut parte din echipa departamentului de Resurse Umane din Paris. 

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

TotalEnergies Marketing Romania (fosta Total Romania) a fost înființată în 2005, ca un parteneriat economic între companiile Total (Franța) și Lustic (România). În prezent, compania are sediul în București și deține o fabrică la Cristian, Brasov, un depozit de bitum în Ozun, Covasna, și acoperă domenii producție de lubrifianți și unsori, distribuție și vânzare de lubrifianți și fluide speciale, depozitare, distribuție și vânzare de bitum.

viewscnt
Afla mai multe despre
totalenergies
didier grimault