Tranzacție: CryptoDATA Tech preia 50% din compania UniVRse Education

Tranzacție: CryptoDATA Tech preia 50% din compania UniVRse Education

Andrei Stănescu (UniVRse Education - stanga), Ovidiu Toma (CEO CryptoDATA Tech - dreapta)

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mai 2021

Compania CryptoDATA Tech, specializată în securitate cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială, a preluat 50% din compania UniVRse Education.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

 Tinker este o platformă educațională dezvoltată de UniVRse Education și securizată prin implementarea protocolului de criptare - Voice Over Blockchain Protocol, dezvoltat de CryptoDATA.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Această platformă de e-learning facilitează accesul securizat atât profesorilor, elevilor, cât și părinților la module educaționale.

Gigantul american Amazon deschide a patra firmă în România CITEȘTE ȘI Gigantul american Amazon deschide a patra firmă în România

Compania UniVRse Education a fost fondată în anul 2017 și s-a extins în sistem de franciză în cinci orașe din România, iar din anul 2018 activează în piața digitală.

Înființată în anul 2013, CryptoDATA Tech reprezintă o companie cu capital 100% românesc ce activează în domeniul tehnologiei, având sediul central în București.

viewscnt
Afla mai multe despre
cryptodata tech
univrse education