Tranzacție pregătită: Furnizorul polonez de traduceri Summa Linguae negociază vânzarea afacerii din România

Tranzacție pregătită: Furnizorul polonez de traduceri Summa Linguae negociază vânzarea afacerii din România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 4 dec 2020

Furnizorul polonez de servicii de traduceri și interpretariat pentru companii Summa Linguae Technologies negociază vânzarea subsidiarei din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania poloneză a semnat deja o scrisoare de intenție în vederea unei eventuale vânzări cu o firmă de traduceri din București, unde își are sediul și subsidiara românească, Summa Linguae România.

Prețul tranzacției propuse este de 50.000 până la 100.000 de euro, părțile urmând acum să negocieze termenii acordului.

Daniel Negreanu creează senzație reclamând că i s-au furat 15.000 dolari din contul Venmo. Hackerul voia și bani de Uber. Povestea lui Negreanu CITEȘTE ȘI Daniel Negreanu creează senzație reclamând că i s-au furat 15.000 dolari din contul Venmo. Hackerul voia și bani de Uber. Povestea lui Negreanu

Prețul final va depinde și de rezultatul discuțiilor dintre părți privind încheierea unui acord de cooperare, prin care cumpărătorul să furnizeze servicii de traduceri, la cererea Summa Linguae Technologies.

Fondată în urmă cu 20 de ani la Cracovia, Summa Linguae Technologies are birouri în 9 țări și peste 280 de angajați. Compania, cu afaceri anuale de peste 10 milioane de euro, este listată pe platforma alternativă New Connect a bursei de la Varșovia.

Summa Linguae este controlată de fondul polonez de buy-out Value4Capital, fost acționar important la MedLife, acesta cumpărând, anul trecut, pachetul majoritar la companie.

Subsidiara din România a raportat afaceri de 891.000 lei în 2019 și un câștig net de aproape 61.000 lei. Potrivit datelor înregistrate la Ministerul Finanțelor, compania românească a avut un număr mediu de 3 salariați anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
summa linguae technologies
summa linguae romania
vanzare
tranzactie
traduceri si interpretariat