Turism

Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa

Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa

28 feb 2024

Într-o lume în care durabilitatea și frumusețea naturală domină din ce în ce mai mult alegerile călătorilor, Praia da Falésia din Portugalia apare ca bijuteria coroanei, ocupând primul loc pe prestigioasa listă Tripadvisor a celor mai bune plaje pentru 2024, scrie Euronews.

  • Expedia Group concediază
    Expedia Group concediază
    28 feb 2024

    Expedia Group va disponibiliza 1.500 de oameni anul acesta, majoritatea din cadrul diviziei Product & Technology. La finele anului trecut compania avea puțin peste 17.000 de angajați, după vârful din 2019, când angaja peste 25.000 de oameni.

  • Wizz Air lansează noi curse din România
    Wizz Air lansează noi curse din România
    28 feb 2024

    Compania aeriană maghiară low-cost Wizz Air adaugă în rețeaua sa două noi rute de la București și Brașov către Budapesta.

  • Cetatea Șoimoș va fi restaurată din surse bugetare
    Cetatea Șoimoș va fi restaurată din surse bugetare
    28 feb 2024

    Cetatea Șoimoș din Lipova, județul Arad va fi reparată și restaurată cu finanțare de la bugetul României, transmite Rador. Este vorba despre un proces complex care va fi supravegheat de către specialiști de la protecția monumentelor.

  • România, în topul căutărilor pentru destinațiile balneare
    România, în topul căutărilor pentru destinațiile balneare
    27 feb 2024

    Destinațiile balneare de top pentru 2024 au fost dezvăluite într-un sondaj realizat recent de platforma SpaSeekers.com, pe baza datelor de căutare Google, potrivit Rador Radio România.

  • Greva de la Turnul Eiffel a cauzat pierderi de aproximativ două milioane de euro
    Greva de la Turnul Eiffel a cauzat pierderi de aproximativ două milioane de euro
    27 feb 2024

    În cele șase zile de închidere a Turnului Eiffel s-au pierdut între unu și două milioane de euro, închiderea fiind cauzată de o grevă a angajaților nemulțumiți de gestionarea obiectivului, a declarat luni pentru AFP Sete, societate care gestionează monumentul parizian, relatează AFP.

  • Ryanair vrea compensații de la Boeing. CEO-ul operatorului, limbaj agresiv
    Ryanair vrea compensații de la Boeing. CEO-ul operatorului, limbaj agresiv
    26 feb 2024

    Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa în funcție de numărul de pasageri, începe să resimtă impactul controalelor care vizează Boeing, după ce un panou a căzut, în zbor, de la unul dintre avioanele Alaska Airline în ianuarie.

  • Wizz Air apelează la reduceri
    Wizz Air apelează la reduceri
    26 feb 2024

    Compania aeriană maghiară low-cost Wizz Air apelează la o serie de reduceri, fixând un preț de 9 euro pentru o geantă suplimentară, serviciul Priority sau alegerea unui loc, cu călătorii până pe 26 martie.

  • TAROM lansează o nouă ofertă de bilete la prețuri reduse
    TAROM lansează o nouă ofertă de bilete la prețuri reduse
    26 feb 2024

    Compania aeriană națională TAROM lansează o nouă campanie de bilete la prețuri reduse, spre Belgrad, Budapesta, Chișinău, Londra, Praga, Sofia și Tel Aviv, cu zboruri în luna iulie și achiziția de bilete în perioada 26-28 februarie.

  • Spania va interzice zborurile interne pe anumite distanțe
    Spania va interzice zborurile interne pe anumite distanțe
    25 feb 2024

    Spania va interzice unele zboruri interne pe distanțe scurte, ca parte a planului său de reducere a emisiilor de carbon. Zborurile cu o alternativă feroviară care durează mai puțin de două ore și jumătate nu vor mai fi permise, „cu excepția cazurilor de conexiune cu aeroporturile centrale care fac legătura cu rutele internaționale”, relatează Euronews.