Administratorii de hoteluri și pensiuni din Delta Dunării cer dovezi că turiștii nu au Covid

Administratorii de hoteluri și pensiuni din Delta Dunării cer dovezi că turiștii nu au Covid
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 apr 2021

În Delta Dunării aproape toate spațiile de cazare au fost rezervate pentru minivacanța de 1 Mai și Paște. Administratorii de hoteluri și pensiuni din zonă îi sfătuiesc pe turiști să aducă o dovadă a faptului că sunt vaccinați, iar celor care nu s-au imunizat încă li se oferă un test rapid gratuit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investitorii din Deltă spun că abia așteaptă să-și primească turiștii și le promit că vor avea o vacanță sigură pentru sănătatea lor, scrie Digi 24.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

"Dacă sunteți vaccinați, minunat, arătați-ne o dovadă. Dacă aveți anticorpi, minunat, arătați-ne o dovadă. Dacă nu, avem aici teste rapide, neinvazive și îi rugăm pe toți să se testeze, dacă se poate înainte, dacă nu, la sosire, în așa fel încât să știm că toți care sunt aici sunt în zona de siguranță", a declarat Dragoș Anastasiu, antreprenor.

viewscnt
Afla mai multe despre
covid
delta dunarii