Blue Air ia locul TAP Portugal și zboară din iunie pe ruta București-Lisabona

Blue Air ia locul TAP Portugal și zboară din iunie pe ruta București-Lisabona
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 19 ian 2016

Operatorul aerian low-cost Blue Air va intra la începutul lunii iunie pe ruta București-Lisabona, după ce TAP Portugal a anunțat că va renunța la această cursă din luna martie. Prețul biletului va porni de la 35 de euro pe această rută pe care, mulți agenți de turism o consideră acum, când este operată de TAP, mult prea scumpă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, din data de 2 iunie, Blue Air va începe să opereze zboruri pe ruta București-Lisabona și retur în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă pe toată perioada orarului de vară. Biletele vor fi disponibile în scurt timp, la prețuri începând de la 35 de euro.

După aproape patru ani de prezență pe piața românească, TAP își va întrerupe suspenda zborurile din 27 martie. Măsura nu a fost luată doar pentru cursele spre București, ci și pentru cele către Bogota, Göteborg, Hanovra, Zagreb și Budapesta, cu plecare din Lisabona, și la cele din Porto către Barcelona, Bruxelles și Roma.

Ce-i lipsește Bucureștiului ca să fie oraș turistic? CITEȘTE ȘI Ce-i lipsește Bucureștiului ca să fie oraș turistic?

Blue Air a transportat anul trecut două milioane de pasageri, cifră record pentru operatorul aerian low cost, care în urmă cu doi ani, când și-a schimbat acționariatul, a avut doar 1,3  milioane de pasageri.

Blue Air este prima companie aeriană românească cu capital 100% privat, fiind înființată în decembrie 2004. Flota Blue Air este constituită din aeronave Boeing 737, cu capacități între 126 și 189 de locuri.

Compania are în ofertă zboruri către Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florența, Glasgow, Hamburg, Iași, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle) și Valencia.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
curse
lisabona
tap portugal