Compa, societate care are în acționariat fondul suveran al Norvegiei, deschide două hoteluri la Sibiu, sub brandurile Mercure și ibis Styles

Compa, societate care are în acționariat fondul suveran al Norvegiei, deschide două hoteluri la Sibiu, sub brandurile Mercure și ibis Styles
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2020

Compa Sibiu, societate cu activitate în domeniul producției de componene auto și care are în acționariat și fondul suveran al Norvegiei, a semnat un acord cu Accor pentru operarea unei structuri combo de două hoteluri, sub mărcile Mercure și ibis Styles. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2017, Compa a proiectat un cămin studențesc, în locul fostelor sale secții Arsenal, demolate în 2013, dar ulterior a schimbat planul, gândind ridicarea unor hoteluri pe acest amplasament.

Deschiderea celor două hoteluri este estimată pentru 2023. Viitoarele hoteluri vor fi amplasate, deci, pe Bulevardul Victoriei, pe locul fostei fabrici Arsenal.

Dragoș Anastasiu își transformă resorturile din Deltă și de la Cund în birouri pentru corporatiștii care muncesc de acasă. \ CITEȘTE ȘI Dragoș Anastasiu își transformă resorturile din Deltă și de la Cund în birouri pentru corporatiștii care muncesc de acasă. "Work from hotel" în loc de "work from home"

Mercure Sibiu Parc sub Arini va funcționa într-o construcție nouă și va cuprinde 121 de camere, o sală de evenimente generoasă și patru săli de conferințe de dimensiuni diferite. 

Amplasat într-o fostă clădire industrială, ibis Styles Sibiu Parc Sub Arini va avea 72 de camere.

Viitoarele hoteluri sunt situate la mai puțin de 10 minute distanță de centrul istoric al orașului.

“Cu Mercure și ibis Styles suntem încântați să aducem la Sibiu, una din cele mai îndrăgite destinații din România, expertiza Accor, cele mai recente tendințe în domeniul ospitalității și cele mai prietenoase servicii. Prin extinderea dinamică a rețelei noastre de hoteluri, împreună cu partenerii noștri locali, ne consolidăm poziția în România, nu numai în capitală, ci și în principalele orașe ale țării”, a declarant Frank Reul, Eastern Europe Vice-President for Development, Accor.

„Am ales acest parteneriat cu Accor ca parte a strategiei noastre de diversificare si reducere a dependentei de un singur domeniu industrial. Suntem siguri ca impreuna cu unul dintre cei mai importanti operatori din industria ospitalitatii vom reusi sa cream atat o noua sursa de venit pentru Compa cat si un proiect de care sa putem fi mandri si care sa aduca un real beneficiu orasului Sibiu si comunitatii noastre”, a declarat Ioan Deac, Director General si Presedintele Consiliului de Administratie al Compa S.A.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate, ce oferă experiențe unice și semnificative în 5.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 110 țări.

Compa are parteneriate solide pe termen lung cu companii de top din industria auto și nu numai: Bosch, BOS, Continental, Dacia-Renault, Daikin, Delphi, DMG-MORI, Haulotte Group, Faurecia, Hendricson, Garrett – Advancing Motion, Jutchinson, Fuji-Kiko, Jtekt, Joyson Safety Systems, Schaeffler Group, ThyssenKrupp Bilstein, ZF, WILO, etc. Majoritatea mărcilor auto produc vehicule care integrează componente fabricate de Compa: Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, GM, Mercedes, Peugeot, Porsche, Renault, Toyota, VW, Kia.

Cu o cifră de afaceri anuală care depășește 100 de milioane euro, din care exporturile reprezintă peste 75%, COMPA livrează mărfuri în 23 de țări de pe 3 continente, care includ: Franța, Germania, Statele Unite, Republica Cehă, Slovacia, Belgia, Olanda, Italia, China, India, Marea Britanie.

viewscnt
Afla mai multe despre
accor
mercure
ibis styles