Dino Parc Râșnov a fost vizitat de 350.000 de turiști în primul an de la deschidere

Dino Parc Râșnov a fost vizitat de 350.000 de turiști în primul an de la deschidere
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 21 iun 2016


Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri în mărime naturală din Sud-Estul Europei, a fost vizitat de 350.000 de turiști în primul an de la deschidere. Proiectul a costat  5 milioane de euro și a fost finanțat cu fonduri europene.

“Suntem încântați de faptul că atât de mulți oameni au venit să viziteze parcul într-un singur an și că o parte dintre ei au decis să rămână în Râșnov. Acest lucru a însemnat, pe lângă creșterea semnificativă a numărului de turiști din zonă, și dezvoltarea economiei locale și a infrastructurii turistice. Ceea ce ne bucură și mai tare este că am reușit să obținem sprijinul comunității academice, iar această colaborare ne-a permis să le arătăm vizitatorilor noștri fosile unicat ale unor dinozauri găsiți pe teritoriul României”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc.

Potrivit Dino Parc, de la deschiderea parcului numărul de turiști în zona Râșnov a crescut cu aproximativ 50%.

Primul hotel ibis Styles din România va fi deschis anul viitor la Arad CITEȘTE ȘI Primul hotel ibis Styles din România va fi deschis anul viitor la Arad

Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov, cu 46 de dinozauri în mărime naturală, locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și alte zone interactive.

viewscnt
Afla mai multe despre
dino parc
râșnov
vizitori