EXCLUSIV Hotelul Horoscop din București - scos la vânzare de proprietar, dar într-un mod ușor neobișnuit: "Du-te, dom'le, ai bani în geantă de deranjezi lumea?"

EXCLUSIV Hotelul Horoscop din București - scos la vânzare de proprietar, dar într-un mod ușor neobișnuit: "Du-te, dom'le, ai bani în geantă de deranjezi lumea?"
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 10 dec 2019

Horoscop, un mic hotel din București, dar construit în Piața Unirii, într-o zonă cu mare vizibilitate a Capitalei, a fost scos la vânzare de proprietar, Victor Voichin, într-un mod ușor neobișnuit, prin prezentarea publică a numărului de telefon pe un banner, după modelul folosit de proprietarii de apartamente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proprietarul hotelului Horoscop a găsit o metodă inedită de a-și scoate clădirea la vânzare, în contexul în care, pentru majoritatea hotelurilor, faptul că sunt de vânzare este un fel de semisecret pe care cei care le dețin îl recunosc cu greu. Victor Voichin, însă, a întins pe hotel un banner uriaș, pe care scrie "DE VÂNZARE" și unde și-a făcut public numărul de telefon. Contactat de reporterul Profit.ro în legătură cu vânzarea hotelului, Voichin a răspuns însă imediat irascibil, fără să știe dacă este sunat de un investitor interesat să cumpere hotelul sau de presă: "Du-te, dom'le, de-aici cu hotelul. Ai bani în geantă de deranjezi lumea?", a fost mesajul proprietarului către persoana care nu a mai apucat să se prezinte.

EXCLUSIV Murad vinde din nou, după 10 ani. Hotelul în care a adus pentru prima dată pe Litoral bufetul suedez este preluat de proprietarul Hilton din capitala Moldovei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Murad vinde din nou, după 10 ani. Hotelul în care a adus pentru prima dată pe Litoral bufetul suedez este preluat de proprietarul Hilton din capitala Moldovei

Hotelul Horoscop este clasificat la trei stele și are 11 camere, dintre care trei duplex și un apartament. La parterul hotelului se afla o pizzerie și restaurantul Horoscop, de a căror gestiune se ocupă o firmă italiană.

Hotelul este în portofoliul Fundației Culturale Religioase Victor Voichin, înființată în 2005 pentru a prelua gradual și în timp tot patrimoniul brandului Horoscop, incluzând trei hoteluri, mai multe restaurante și galerii comerciale, apartamente, locuințe.

Sub acest brand a fost înființată și Agenția Horoscop, printre primele 3 agenții turistice din țară, în 28 martie 1990, în anul 2015 având 25 ani de activitate continuă. Agenția l-a avut încă de la înființare ca asociat unic pe Victor Voichin.

Sub brand operează și Complexul Turistic Horoscop Găești, clasificat la 3 stele superior, amplasat central la intersecția drumurilor către București, Târgoviște-Sinaia-Brașov, cu  2 apartamente, 8 camere single și 16 camere duble, precum și un ansamblu de apartamente amplasat în centrul orașului Găești, ce cuprinde un complex de 60 de locuințe. La acestea se adaugă galerii comerciale în suprafață de 3.000 metri pătrați, amplasate în centrul orașului Găești.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel horoscop
vanzare