Fostul mare schior Marc Girardelli spune că este proprietarul stațiunii bulgare Bansko

Fostul mare schior Marc Girardelli spune că este proprietarul stațiunii bulgare Bansko
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2018

Fostul mare schior Marc Girardelli a anunțat, marți, că este proprietarul stațiunii de schi Bansko din Bulgaria, informează lequipe.fr.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am cumpărat compania Ulen în 2016. Aparținea unui fond, de acolo am cumpărat-o", a declarat, într-un interviu acordat postului Nova, sportivul născut în Austria, dar care a reprezentat Luxemburgul în cariera sportivă, scrie News.ro.

El a precizat că a achiziționat stațiunea la un preț "interesant". "Erau multe zgomote negative, creând o atmosferă negativă la Bansko, iar asta a obligat fondul să vândă", a adăugat el, refuzând să ofere alte detalii din motive de confidențialitate.

Românii se întorc acasă de sărbători: 42% din biletele emise de Vola.ro pentru perioada sărbătorilor au ca destinație finală un oraș din România CITEȘTE ȘI Românii se întorc acasă de sărbători: 42% din biletele emise de Vola.ro pentru perioada sărbătorilor au ca destinație finală un oraș din România

În vârstă de 55 de ani, Marc Girardelli a câștigat de cinci ori în carieră Cupa Mondială (1985, 1986, 1989, 1991, 1993). În palmaresul său mai figurează patru medalii de aur, patru de argint și trei de bronz, la Campionatele Mondiale și două medalii de argint la Jocurile Olimpice de la Albertville din 1992, în probele de slalom uriaș și super-G.      

Bansko a cunoscut din 2000 o dezvoltare intensă, dar controversată. Dezvoltatorii au fost acuzați de lipsă de transparență în ceea ce privește managementul stațiuni și de faptul că infrastructura a fost construită afectând mediul înconjurător. Din 2008, Bansko găzduiește etape din Cupa Mondială la schi. În 22 și 24 februarie 2019, în stadunea bulgară sunt programate trei etape din circuitul masculin, una de combinată, una de slalom uriaș și alta de slalom superuriaș.

viewscnt
Afla mai multe despre
bansko
marc girardelli