Grupul TUI va relua de la finalul lunii iunie zborurile către destinațiile europene de vacanță

Grupul TUI va relua de la finalul lunii iunie zborurile către destinațiile europene de vacanță
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2020

TUI, cel mai mare operator de turism din lume, intenționează să reia zborurile către principalele destinații de vacanță din Europa până la finalul lunii iunie, a anunțat directorul general al grupului, Fritz Joussen, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Intenționăm să reluăm cursele aeriene de la sfârșitul lunii iunie, la timp pentru vacanța de vară". Insula spaniolă Mallorca, un loc favorit pentru turiștii din Germania, va fi probabil prima destinație, a declarat șeful TUI pentru publicația germană Rheinische Post.

INTERVIU Tot ce înseamnă corporate travel este blocat. Pandemia a generat cazuri absurde.\ CITEȘTE ȘI INTERVIU Tot ce înseamnă corporate travel este blocat. Pandemia a generat cazuri absurde."O situație despre care înveți la cursurile de economie, însă doar teoretic. Vrem luminița de la capătul tunelului, dar nu avem tunelul!"

"Vrem să reluăm traficul aerian spre Mallorca în ultimele două săptămâni din iunie. Sunt bine pregătite și destinațiile de vacanță din Austria, Grecia, Cipru, Croația și Bulgaria", a apreciat Joussen, potrivit Agerpres.

Din cauza efectelor pandemiei de coronavirus (COVID-19), grupul TUI a anunțat luna aceasta că va renunța la 8.000 de angajați și analizează măsuri pentru reducerea costurilor cu 30%.

viewscnt
Afla mai multe despre
tui
vacanta
turism