J'Info Tours estimează vânzări de 14 milioane euro în acest an, iar pentru 2019 se bazează pe vouchere

J'Info Tours estimează vânzări de 14 milioane euro în acest an, iar pentru 2019 se bazează pe vouchere
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2018

J'Info Tours, unul din cei mai mari touroperatori din România, estimează vânzări de 14 milioane euro în acest an, în creștere cu 18% față de anul trecut, a declarat pentru News.ro proprietarul J'Info Tours, Carmen Pavel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, 70% din vânzări sunt asigurate de călătoriile de afaceri, spune ea.

”A crescut cota de business travel, a ajuns la 70% din vânzări, vindem mult pe corporate, firmele au multe călătorii în interes de serviciu pentru angajați. De asemenea, vânzările de vacanțe interne s-au dublat în acest an, mulțumită voucherelor de vacanță. Pentru anul viitor, ne propunem o creștere a vânzărilor cu 25%. Sperăm că voucherele de vacanță se vor acorda și anul viitor”, a declarat Carmen Pavel, pentru News.ro.

După ani de pauză generată de un sentiment de nesiguranță, Egiptul avansează puternic pe piața turismului local, inclusiv pentru Crăciun și Revelion. Turoperatorii suplimentează locurile CITEȘTE ȘI După ani de pauză generată de un sentiment de nesiguranță, Egiptul avansează puternic pe piața turismului local, inclusiv pentru Crăciun și Revelion. Turoperatorii suplimentează locurile

Compania a inclus în pachetele de vacanță pentru anul viitor destinații exotice inedite precum Belize, Guatemala, Honduras, Costa Rica, Panama sau Columbia, unde prețurile ajung și la 2.500 de euro de persoană, cu demipensiune și transport asigurat.

”Pentru anul viitor, avem ca destinații noi Belize, Guatemala, Honduras, Costa Rica combinată cu Panama. Foarte la modă este și Columbia, care s-a dezvoltat touristic și este o destinație sigură. De exemplu, Costa Rica se adresează turiștilor activi, care nu vor să stea numai la soare, are multe rezervații naturale, poți face rafting pe râurile tropicale. Iar Guatemala are o localitate unde 90% din populație este de origine mayașă, care își păstrează tradițiile”, a precizat Pavel.

O astfel de excursie exotică poate costa 2.000-2.500 de euro, transport cu avionul, cu demipensiune și vizite, la care se adaugă cheltuieli suplimentare de circa 500 de euro de persoană.

De asemenea, pentru anul viitor, touroperatorul J'Info Tours propune vacanțe la schi din elicopter.

”Se poate schia din elicopter în nordul Islandei, începând din ianuarie până în luna aprilie. O zi de schi din elicopter costă 4.500 euro de persoană. Turistul își alege din elicopter pârtia care-i place mai mult, zăpada e perfectă pentru schi. Nu au înălțimi foarte mari, altitudinea maximă este de 1.500-1.600 metri, dar se schiază până la nivelul mării. Există și pârtii obișnuite, desigur”, a mai spus Carmen Pavel.

Cazările sunt pe stilul ”confort nordic”, fără foarte multe decorațiuni interioare, însă cu strictul necesar.

”Dacă într-un pachet de o săptămână turistul vrea și o zi-două de schi din elicopter, atunci prețul vacanței poate ajunge la 15.000-20.000 euro. Se fac excursii și pentru a vedea balene, sunt cinci tipuri de balene ce pot fi văzute, fie din vaporașe de croazieră, de pe un pescador sau de pe bărcile Zodiac. Această ultimă opțiune este și cea mai interesantă, pentru că există un anumit tip de balene ce vin atât de aproape de bărcile pneumatice, încât pot fi și mângâiate”, a declarat Carmen Pavel.

De asemenea, pachetele turistice pot include și Insulele Feroe, pentru cei ce iubesc călătoriile pe munte, și Groenlanda.

”Peisajul este foarte liniștitor, pentru cei ce se simt stresați. Iar pentru Groenlanda, de exemplu, cazarea se face în bungalow, în fața unui ghețar, poți vedea cum se topesc ghețarii, tot aici poți vedea și Aurora boreală. Într-un sejur de cinci zile este foarte probabil să prinzi o Auroră boreală. Un alt aspect foarte interesant este falia dintre continente, Europa și America, zici că ești în călătoriile lui Jules Verne”, a precizat proprietarul J'Info Tours.

Un alt program pe care mizează compania anul viitor este cel dedicat Canadei, având trei variante de pachete turistice.

”Canada, ca destinație turistică, a avut succes anul acesta, mai ales că s-au scos și vizele din acest an și avem curse directe, prin Air Canada. Față de anul trecut, numărul turiștilor noștri care călătoresc în Canada a crescut cu 15%, datorită renunțării la vize, iar pentru anul viitor estimăm o creștere de 5%”, a explicat Carmen Pavel.

Un pachet ce include vizită la cascada Niagara, Toronto, Montreal, Ottawa, costă 1.500 euro, zece zile, cu transport, cazare și taxe de aeroport.

”Noi vindem foarte bine și circuite exotice, dar și destinații deosebite, am vândut foarte bine Țara de Foc, împreună cu Insula Paștelui și Chile, America de Sud și de Nord, China, Vietnam, Africa de Sud, Kenya, Tanzania, Zanzibar, India, Japonia și Coreea de Nord”, a mai spus șeful J'Info Tours.

Compania a creeat totodată programe europene pentru seniori, care includ vacanțe în nordul Italiei, la lacurile alpine, ce costă în jur de 400-500 euro de persoană, cu demipensiune și excursiile incluse sau în Țara Bascilor, Lisabona, Sicilia, Maroc, Egipt.

”Și Egiptul se vinde bine. Chiar eu am fost în vacanță la Sharm el-Sheikh vara aceasta. Într-adevăr, vin mulți turiști musulmani acolo. Am văzut acolo un recif mai frumos ca în Maldive și te costă și mai puțin. Aș spune că Egiptul e chiar mai ieftin decât în Antalya”, a precizat Carmen Pavel.

În ceea ce privește planurile companiei, proprietarul J'Info Tours vrea să se axeze pe vânzările în online. Compania are agenții în București, Constanța și Brașov.

viewscnt
Afla mai multe despre
j'info tours