Orban: Unele cluburi de pe litoral parcă se cer singure. Dacă nu se potolesc, le închidem

Orban: Unele cluburi de pe litoral parcă se cer singure. Dacă nu se potolesc, le închidem
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2020

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a declarat vineri că instituțiile abilitate au în vedere "controale la sânge" pentru verificarea respectării normelor de protecție sanitară în contextul epidemiei COVID-19, iar organizatorii de evenimente care nu respectă legea riscă să fie sancționați, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Întrebat ce măsuri vor fi luate în acest weekend pentru a evita apariția unor focare de coronavirus pe litoral, șeful Executivului a anunțat că vor urma controale la sânge, iar cluburile care nu respectă legea riscă suspendarea autorizațiilor de funcționare sau chiar închiderea.

Nicușor Constantinescu, condamnat definitiv la patru ani de închisoare în dosarul achiziției unui elicopter care ulterior a fost preluat de SMURD și care s-a prăbușit în Lacul Siutghiol CITEȘTE ȘI Nicușor Constantinescu, condamnat definitiv la patru ani de închisoare în dosarul achiziției unui elicopter care ulterior a fost preluat de SMURD și care s-a prăbușit în Lacul Siutghiol

"Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea și, inclusiv, la suspendarea unor autorizații de funcționare pentru agenți economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă legea. Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le știe toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi", a afirmat Orban, la finalul vizitei efectuate la șantierul Podului de peste Dunăre, în județul Tulcea. 

Premierul Orban a cerut, joi, când a fost înregistrat pentru a doua zi consecutivă un număr record de infectări cu Covid-19, ca autoritățile de control ale statului să nu aibă milă față de cei care încalcă regulile de protecție împotriva virusului. Orban a cerut ca verificările să fie efectuate atât în ministere, instituțiile statului, cât și la agenții economici, prioritatea zero fiind controlul respectării normelor de protecție sanitară.

viewscnt
Afla mai multe despre
covid
orban
litoral