Malta va acoperi o parte din cheltuielile de cazare făcute de turiști în această vară

Malta va acoperi o parte din cheltuielile de cazare făcute de turiști în această vară
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2021

Malta va plăti până la 100 de euro turiștilor care decid să-și petreacă vacanța de vară în această țară, o măsură prin care autoritățile malteze doresc să sprijine sectorul turistic în plină pandemie de coronavirus și pentru care a alocat 3,5 milioane de euro, transmite EFE.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Planul se adresează turiștilor care călătoresc pe cont propriu - nu au apelat la agenții sau la platforme dedicate - în această insulă din Mediterana de la 1 iunie și care rezervă minimum trei nopți de cazare la un hotel, scrie Agerpres.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Autoritatea pentru Turism a Maltei va plăti 100 de euro de persoană pentru rezervările la hotelurile de cinci stele, 75 de euro de persoană pentru hotelurile de patru stele și 50 de euro de persoană la hotelurile de trei stele.

În plus, turiștii care se cazează în insula Gozo, a doua ca mărime și cunoscută pentru plajele sale, vor primi o reducere suplimentară de 10% la rezervări.

Pentru a avea acces la aceste reduceri, doritorii trebuie să se înregistreze pe pagina web a Autorității pentru Turism, www.mta.com.mt.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Programul de stimulente financiare beneficiază de un buget de 3,5 milioane de euro de care ar putea profita până la 35.000 de turiști, potrivit estimărilor oficiale.

Obiectivul este acela de a atrage vizitatori pentru a depăși criza provocată de pandemia de coronavirus, care a afectat grav îndeosebi importantul sector turistic al Maltei, care în 2018 a reprezentat 27% din produsul intern brut, potrivit Eurostat.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

În 2019 pe insulă au sosit 2.771.888 de turiști, în conformitate cu datele oficiale, însă pandemia a provocat o prăbușire de 77% a numărului de sosiri (658.000 în 2020), ca urmare a carantinei și a restricțiilor de circulație din întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
malta
turisti