Paralela 45 a fost desemnată cel mai bun turoperator, iar Business Travel Turism cea mai bună agenție de turism de business la gala Top Hotel Awards 2017

Paralela 45 a fost desemnată cel mai bun turoperator, iar Business Travel Turism cea mai bună agenție de turism de business la gala Top Hotel Awards 2017
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 26 mai 2017

Agenția de turism Paralela 45, deținută de Alin Burcea, a fost votată de către public și un juriu format din specialiști în domeniu drept cel mai bun turoperator, în timp ce Business Travel Turism, deținută de Paula Dobrescu, a câștigat la categoria "cea mai bună agenție de turism business și MICE". JW Marriott, controlat de grupul austriac Strabag, a fost desemnat hotelul anului la categoria celor de cinci stele afiliate unui lanț hotelier, iar Vega din Mamaia, aflat în proprietatea lui Gabriel Comănescu, este considerat cel mai bun hotel de cinci stele de agrement.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Paralela 45 s-a clasat pe locul I în topul turoperatorilor, înaintea Cocktail Holidays și Eturia, iar Business Travel Turism a devansat Accent Travel, Happy Tour și Eximtur Business. Alin Burcea crede că publicul a votat Paralela 45 pentru că brandul agenției pe care o conduce rămâne cel mai puternic din turismul românesc. "Brandul se formează în ani de muncă și respectând niște principii: să nu minți turistul, pentru că dacă-l minți, nu-l mai ai, și să nu faci produse de proastă calitate", a spus el.

Vola.ro a fost desemnată cea mai bună agenție de turism online, urmată de Paravion și de eSky, iar Invitațion România a câștigat pe segmentul agențiilor de incoming, devansând Karpaten Turism și Exact Tours.

Pe Profit Insider, plan al autorităților pentru turism preluat de la fostul ministru Elena Udrea. Ținta este tot ”călătorul cu discernământ” CITEȘTE ȘI Pe Profit Insider, plan al autorităților pentru turism preluat de la fostul ministru Elena Udrea. Ținta este tot ”călătorul cu discernământ”

Linia aeriană a anului a fost votată Qatar Airways, iar Blue Air a fost considerată cea mai bună linie aeriană low cost.

La capitolul hotelul anului afiliat la un lanț internațional, la categoria cinci stele, locul doi, după Marriott, a fost ocupat de Radison Blu, urmat de Atenee Palace Hilton. În topul hotelurilor de cinci stele neafiliate unui lanț conduce Epoque, urmat de Grand Hotel Continental București și de Sky Blue Hotel & Spa.

Crowne Plaza Bucharest a fost votat drept cel mai bun hotel de patru stele de lanț, urmat de Mercure Bucharest și Dubletree by Hilton Oradea, iar la aceeași categorie, dar neafiliate, primul loc a fost ocupat de Kronwell Brașov, după care, în top au intrat hotel Privo, Internațional Iași și Caro din București.

Grand Hotel Belvedere Brașov a fost votată deschiderea hotelieră a anului, iar cea mai bună investiție în renovarea unei structuri - Mera Resort din Venus.

viewscnt
Afla mai multe despre
turism
top
castigatori