Peste 15.000 de vizitatori sunt așteptați la târgul de turism de la Romexpo

Peste 15.000 de vizitatori sunt așteptați la târgul de turism de la Romexpo
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 11 nov 2015

Mai mult de 15.000 de persoane sunt așteptate să viziteze, în perioada 12-15 noiembrie, standurile celor 223 de expozanți de la Târgul de Turism al României, unde pot găsi vacanțe reduse cu până la 50%, au anunțat miercuri, într-o conferință de presă, reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La târg își vor expune ofertele, alături de agenții și hoteluri din România, participanți din alte 16 țări, printre care Tanzania și Palestina. Vor fi vândute vacanțe de Crăciun, Revelion, pachete de schi, Paște, dar și sejururi pentru vara lui 2016. Biletul de intrare va costa 10 lei.

"Dacă până acum câțiva ani, la târgul din noiembrie se vindeau mai ales vacanțe de iarnă, în ultima perioadă majoritatea vizitatorilor caută vacanțe pentru vara lui 2016", a declarat Aurelian Marin, președintele ANAT.

Comportamentul consumatorului s-a schimbat de când au prin contur ofertele early booking, unde reducerile sunt cu atât mai mari, cu cât vacanța este achiziționată mai din timp. Din acest motiv, de la târg pot fi achiziționate pachete reduse cu până la 50% pentru vara anului viitor.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
turism
targ
romexpo
oferte