Schiorii își pot achiziționa pass-uri online pentru pârtiile din Sinaia și Predeal

Schiorii își pot achiziționa pass-uri online pentru pârtiile din Sinaia și Predeal
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 16 ian 2017

Iubitorii sporturilor de iarnă își pot achiziționa ski pass-uri online pentru pârtiile din Sinaia și Predeal, după ce NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăți electronice de pe piața locală, a implementat, împreună cu Oveit, opțiunea de plată online pe www.teleferic.ro, compania care administrează cele mai accesate pârtii de pe Valea Prahovei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce își înregistrează cardul în aplicație, clineții vor avea posibilitatea de a plăti rapid, direct de pe telefon, biletele de acces pe pârtii. Odată selectată opțiunea de plată digitală pe platforma www.teleferic.ro, clienții primesc automat pe mail un cod de bare care se scanează la turnicheți, arată Netopia.

Până la finalul lunii ianuarie, va fi implementată și plata ski pass-urilor prin mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA. Clienții care nu au aplicația instalată, o pot descărca gratuit pe toate terminalele smart ce rulează sistemele de operare iOS și Android.

Sistemul de ticketing disponibil pe www.teleferic.ro, acesta a fost implementat de platforma Oveit.com.

NETOPIA mobilPay este cel mai mare procesator de plăți electronice de pe piața locală, companie 100% românească, peste 4.000 de comercianți folosind serviciile și soluțiile companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ski
bilete
online
netopia
teleferic