Touroperatorul israelian Meshek Wings a fost exclus din patronatul ANAT

Touroperatorul israelian Meshek Wings a fost exclus din patronatul ANAT
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2018

Touroperatorul israelian Meshek Wings Tour a fost exclus din patronatul Asociației Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), unul din cele mai mari patronate din turism din România, din cauză că nu și-a plătit cotizația anuală în cuantum de 1.230 lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Informațiile au fost publicate pe site-ul ANAT și au fost confirmate de reprezentanții patronatului pentru News.ro.

”Cotizația ca membru ANAT este de 1.230 lei pe an. Au avut și 30 de zile de grație (Meshek Wings, n.r.), dar nu au plătit”, au declarat pentru News.ro reprezentanții ANAT.

EXCLUSIV Încă un colaps în turism: Agenția Terra Tourism și-a anunțat partenerii și clienții că nu-și mai poate onora obligațiile și le-a recomandat să se adreseze asiguratorului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Încă un colaps în turism: Agenția Terra Tourism și-a anunțat partenerii și clienții că nu-și mai poate onora obligațiile și le-a recomandat să se adreseze asiguratorului

Touroperatorul israelian Meshek Wings aduce anual câteva zecii de mii de turiști israelieni în vacanță în România. Compania a operat în ultimii ani curse charter între Tel Aviv și Constanța, Oradea și București.

ANAT este asociația patronală a agențiilor de turism din România și are ca membri activi 500 de agenții de turism,  care cumulează peste 80% din vânzările pachetelor de turism și călătorie, estimate la aproape un miliard de euro anual și au împreună peste 4.600 de angajați.

Industria turismului în România are peste 120.000 de angajați  și contribuie la economia națională cu aproape 2% din PIB.

viewscnt
Afla mai multe despre
meshek wings tour
anat