VIDEO Miliardarul Richard Branson intră pe piața croazierelor de lux

VIDEO Miliardarul Richard Branson intră pe piața croazierelor de lux
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2020

Omul de afaceri britanic Richard Branson și-a lansat vineri propria companie de croaziere de lux Virgin Voyages, într-un moment în care acest sector este afectat de epidemia de coronavirus, transmit AFP și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Miliardarul, prezent deja pe piața transportului feroviar și aerian, a prezentat vineri la Dover, sud-estul Angliei, nava de croazieră Scarlet Lady, primul din cele patru pacheboturi ''Lady ships'', care vor naviga pe mările și oceanele lunii, scrie Agerpres.

FOTO Peugeot lansează Landtrek, al doilea pickup al grupului PSA CITEȘTE ȘI FOTO Peugeot lansează Landtrek, al doilea pickup al grupului PSA

"Visez să lansez propria mea linie de croaziere încă de când aveam 20 de ani și sunt încântat că acest moment a venit", a spus Richard Branson.

"Scarlet Lady", o navă de croazieră de 60.000 de tone construită la Genova de firma italiană Fincantieri, a fost concepută special pentru a oferi confortul yachturilor. Rezervată persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, nava va avea 1.330 de cabine și 78 de apartamente, cu numeroase restaurante și baruri, un spa și chiar un salon de tatuaj, urmând a găzdui 2.770 de pasageri și 1.150 de membri ai echipajului.

Printre destinațiile oferite celor care vor călători cu ''Scarlet Lady" se numără: Costa Maya, Mexic, Puerto Plata, Republica Dominicană, sau Key West, Bahamas. Călătoria inaugurală va avea loc la începutul lunii aprilie, cu plecare din Miami.

Cea de-a doua navă de croazieră din seria ''Lady ships'' va purta numele "Valiant Lady" și va începe să navigheze în luna mai 2021. Alte două nave similare urmează a fi livrate în 2022 și 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
richard branson
croaziere de lux