VIDEO Prima TV: Ecoturismul, un nou trend în România

VIDEO Prima TV: Ecoturismul, un nou trend în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 dec 2022

În ultimii ani, printre cei care vor să descopere România a apărut un nou trend: Ecoturismul. Asta înseamnă că aceia care iubesc natura lasă mașinile și pornesc pe jos sau chiar cu bicicleta în drumeții, în zonele montane. Sibiu este o destinație numai bună pentru turiștii care merg pe trasee montane. Aceștia au la dispoziție și o aplicație în care găsesc toate informațiile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Turiștii care iubesc zonele de munte, liniștea naturii, dar și mișcarea aleg să facă drumeții în zone de deal și de munte. Din fericire, România se bucură de extrem de multe trasee, de diferite dificultăți. Interesul pentru aceste activități a luat amploare în pandemie, dar este din ce în ce mai mare, arată Prima TV.

VIDEO Mohammad Murad, mesaj către Ciucă: Dați ordonanță să nu se mai facă construcții ca în Mamaia și în sud. O să stricați și stațiunile Neptun, Olimp, Jupiter, Venus.Toți constănțenii știu cine conduce mafia! CITEȘTE ȘI VIDEO Mohammad Murad, mesaj către Ciucă: Dați ordonanță să nu se mai facă construcții ca în Mamaia și în sud. O să stricați și stațiunile Neptun, Olimp, Jupiter, Venus.Toți constănțenii știu cine conduce mafia!

Peste 50 de trasee din județul Sibiu sunt centralizate în aplicația Anii Drumeției.

Turiștii pot ajunge, pe aceste trasee, în Munții Făgăraș sau Munții Cindreil sau pe malul Oltului. Dar găsesc și trasee de cicloturism. Oamenii pot raporta problemele întâlnite în drumeție. Aplicația funcționează chiar și fără internet.

Programul, inițiat de autoritățile locale, are scopul de a promova ecoturismul și de a îmbunătății infrastructura de  drumeție din județ. Specialiștii le recomandă celor care pornesc în drumeții să aibă întotdeauna echipament adecvat.

viewscnt
Afla mai multe despre
turism
munte