VIDEO Prima TV: Touroperatorii din Kazakhstan testează litoralul românesc și Delta Dunării

VIDEO Prima TV: Touroperatorii din Kazakhstan testează litoralul românesc și Delta Dunării
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 sep 2021

Mai multe agenții de turism din Kazakhstan testează zilele acestea litoralul românesc și Delta Dunării. Dacă le place își vor trimite turiștii aici cu avioane charter chiar de vara viitoare. Un avion a adus pe aeroportul Mihail Kogălniceanu câțiva din cei mai mari touroperatori din țara central-asiatică.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Este pentru prima oară în ultimii 30 de ani când reprezentanți ai unor turoperatori importanți din Astana, capitala statului Kazah vin să vadă hotelurile și ce avem de oferit la munte, în Deltă si la mare pentru a ne include în cataloagele lor turistice, arată Prima TV. Vor fi ghidați în România de un conațional din Republica Moldova care-i va duce timp de 7 zile în cele mai frumoase locuri. Iar misiunea nu este deloc ușoară.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Turiștii kazahi preferă hotelurile de patru stele, modernizate sau noi, cu piscină proprie și apropiate de plajă, din stațiunea Mamaia și din Mamaia Nord. De regulă, aleg servicii cu demipensiune.

Când vine vorba de munte, turiștii din Kazahstan ar vrea să vadă trasee turistice și sunt mari amatori de istorie și obiceiuri locale. Primul călător care ne-a vizitat țara este chiar ambasadorul kazah la București.

Touroperatorii prezenți de azi în țara noastră au cea mai mare experiență pe piața turistică din Kazahstan în prezent operând doar pe Grecia și Turcia.

România vizează în principal turiști din Kazahstan cu venituri peste medie. De aceea gazdele vor prezenta numai hoteluri de patru și cinci stele, atât în regim all-inclusive, cât și doar cu mic dejun.

Organizatorii spera că după acest infotrip agenții de turism kazahi vor introduce România cu Litoralul, cu Delta și cu muntele în cataloagele lor și ar putea începe să trimită grupuri chiar din anul urmator.

viewscnt
Afla mai multe despre
kazakhstan
litoral
marea neagra