Wizz Air se conformează deciziei autorităților și anunță suspendarea rutelor între România și mai multe țări

Wizz Air se conformează deciziei autorităților și anunță suspendarea rutelor între România și mai multe țări
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2020

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că își suspendă rutele între România și Marea Britanie, Elveția și Olanda începând cu data de 5 aprilie până pe 18 aprilie inclusiv.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Totodată, ca urmare a restricțiilor din România dar și din Europa, rutele către Belgia, Austria, Spania, Franța și Germania rămân suspendate până pe 30 aprilie inclusiv.

Măsurile sunt cauzate de noile restricții de călătorie impuse de autoritățile române pe toate zborurile din România către aceste țări, în cadrul eforturilor de limitare a pandemiei Covid-19.

Atenție turiști - Guvernul ar putea suspenda obligația agențiilor de turism de a rambursa pachetele turistice achitate. Cumpărătorii vor fi însă compensați CITEȘTE ȘI Atenție turiști - Guvernul ar putea suspenda obligația agențiilor de turism de a rambursa pachetele turistice achitate. Cumpărătorii vor fi însă compensați

Guvernul a decis sâmbătă suspendarea tuturor curselor aeriene pentru 14 zile, începând de mâine, ora 23.00, pentru Austria, Belgia, Elveția, Statele Unite, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran, țări în care a fost înregistrat un număr ridicat de infectări. Restricția nu este aplicată zborurilor efectuate cu aeronave de stat pentru transport de marfă, corespondență, zboruri umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență.

Simultan, va fi suspendat și traficul rutier către Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Elveția, Anglia, Irlanda, Olanda și Turcia, pe perioada stării de urgență.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
suspendare
curse
zboruri
marea britanie
elvetia
olanda