Zbor charter de la Constanța spre Antalya, de anul viitor

Zbor charter de la Constanța spre Antalya, de anul viitor
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 oct 2019

Un zbor charter care va pleca de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din județul Constanța către Antalya va fi lansat anul viitor, prima cursă urmând să fie pe data 14 iunie, iar ultima pe 6 septembrie, frecvența fiind săptămânală, a anunțat Alin Burcea, proprietarul agenției de turism Paralela 45.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Alin Burcea a declarat, vineri, într-o conferință de presă susținută la Constanța, că Antalya este una dintre cele mai căutate destinații de către turiștii români și în prezent sunt zece zboruri din mai multe aeroporturi din țară către această stațiune, scrie News.ro.

Răzvan Pîrjol, președintele Bucharest Tourism Board, preia conducerea nou createi divizii hoteliere din Niro Investment Group CITEȘTE ȘI Răzvan Pîrjol, președintele Bucharest Tourism Board, preia conducerea nou createi divizii hoteliere din Niro Investment Group

“Este o tendință generală la nivel național. Dacă acum 15 ani se făceau chartere numai din București, vreau să vă spun că sunt aeroporturi în toată țara care se dezvoltă și Constanța se dezvoltă și se va dezvolta. În prezent avem zece zboruri către Antalya”, a afirmat Alin Burcea.

El a precizat că charterul Constanța – Antalya va fi lansat în vara anului viitor.

“Zborurile încep anul viitor pe 14 iunie, compania se numește Corendon, o companie cunoscută în special pentru chartere. Este un zbor invers, adică avionul pleacă de acolo și după aia de aici. Plecarea din Constanța e la oră perfectă, 10.45. Zborurile se termină pe 6 septembrie”, a declarat Alin Burcea, care a menționat că zborul va fi săptămânal.

El a menționat că în acest an în Antalya au fost 180.000 de turiști români și toți au ajuns acolo cu avionul.

“Anul acesta în Antalya au fost circa 180.000 de turiști români și toți au mers cu avionul. Mi se pare o cifră foarte mare. În Turcia ne apropiem de 300.000 de turiști, se merge și la Bodrum, și la Kusadasi și alte stațiuni, deci ne apropiem de 300.000 de turiști, inclusiv cu Istanbul”, a precizat proprietarul agenției de turism Paralela 45.

Alin Burcea a menționat că analizează și lansarea unui charter către Grecia, tot de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
antalya
charter