Vânzările grupului NetSafe au crescut cu 32% în 2017

Vânzările grupului NetSafe au crescut cu 32% în 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2018

Distribuitorul de soluții și produse IT NetSafe a înregistrat anul trecut vânzări cu 32% mai mari la nivelul întregului grup, comparativ cu anul 2016, a anunțat joi compania, până la 7,39 milioane euro, pe fondul introducerii de noi furnizori în portofoliu, precum și al reluării investițiilor companiilor în soluții de securitate IT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avansul a fost înregistrat de vânzările grupului din România, Bulgaria, Croația și Ungaria, scrie News.ro.

”Pentru 2018, compania estimează vânzări cu 35% mai mari, ca urmare a creșterii investițiilor din partea companiilor, în contextul numărului tot mai mare de incidențe de securitate IT, dar și ca urmare a intrării în vigoare, în luna mai, a prevederilor noului Regulament privind Protecția Datelor cu Caracter Personal (GDPR)”, se arată în comunicat.

Elon Musk va primi acțiuni Tesla de 2,6 miliarde de dolari, dacă va respecta obiectivele stabilite CITEȘTE ȘI Elon Musk va primi acțiuni Tesla de 2,6 miliarde de dolari, dacă va respecta obiectivele stabilite

Companiile au început deja să devină tot mai interesate cu privire la cerințele de securitate IT pe care trebuie să le respecte conform GDPR, consideră directorul general al companiei, Doru Manea.

”În acest context, va urma, cu siguranță, o creștere de cel puțin 30% a pieței de profil, pe segmentul de soluții de securitate IT clasice, pentru că toate companiile vor avea nevoie de sisteme de raportare, securitate și vizibilitate a rețelelor IT”, a spus Doru Manea.

Integrarea furnizorilor introduși anul trecut în portofoliu, precum IXIA, PhishMe și Nomadix, va contribui la avansul vânzărilor NetSafe din 2018.

”Vom continua, anul acesta, procesul de extindere, introducând noi vendori în portofoliu și concentrându-ne pe trei mari linii de business: Network Security, Network Optimization și Network Visibility. În același timp, ne vom axa pe creșterea segmentului de training, prin care oferim partenerilor și companiilor training pentru soluțiile Fortinet, Ruckus și Brokade, acoperind astfel zonele de IT Security, Networking și Wireless”, a afirmat Doru Manea.

viewscnt
Afla mai multe despre
netsafe