Accor își extinde puternic operațiunile în sud-estul Europei și deschide primul hotel în Republica Moldova

Accor își extinde puternic operațiunile în sud-estul Europei și deschide primul hotel în Republica Moldova
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2020

Cu multiple inaugurări în România și Bulgaria, grupul hotelier Accor își extinde puternic operațiunile în sud-estul Europei și intră acum în Republica Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul a semnat un acord de franciză cu compania Dalomites pentru rebrandingul hotelului BERD’S Chișinău, care devine astfel MGallery. Hotelul cu 33 de camere îi va întâmpina pe primii oaspeți până la sfârșitul acestui an.

Agențiile de turism cer Guvernului tăierea TVA, prelungirea voucherelor pentru bugetari, facilități fiscale, garanții pentru călătorii anulate. \ CITEȘTE ȘI Agențiile de turism cer Guvernului tăierea TVA, prelungirea voucherelor pentru bugetari, facilități fiscale, garanții pentru călătorii anulate. "Altfel, vor fi falimente!". Soluțiile în criză pentru IMM vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro

Compania Dalomites face parte din grupul de companii deținute de Dorian și Lucia Berdos, ce are investiții și în industria farmaceutică, fiind proprietarii lanțului de farmacii Felicia din Moldova.

"Republica Moldova este o bijuterie ascunsă, plină de oportunități", spune Cătălina Toma, Director Dezvoltare pentru România-Bulgaria-Republica Cehă și Moldova al Accor.

În prezent, MGallery cuprinde peste 100 de hoteluri tip boutique, care permit oaspeților să descopere peste 30 de destinații din întreaga lume. Hotelurile MGallery din Europa de Est sunt situate în orașe precum Praga, Budapesta, Cracovia, Wroclaw, Odessa și, în curând, în Chișinău. 

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate, ce oferă experiențe unice și semnificative în 5.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 110 țări. 

viewscnt
Afla mai multe despre
accor
hotel
republica moldova